Lidia Fecioru, leac pentru lipoamele de grăsime. Leguma care le topește: "Învelim cu o faşă pe care o lăsăm peste noapte"
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru dezvăluie care este leguma care topește lipoamele de grăsime.

Lidia Fecioru a fost din nou invitată în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, acolo unde a vorbit despre un leac mai puțin cunoscut, dar care este extrem de eficient în topirea lipoamelor de grăsime. 

"Sunt foarte mulţi oameni care au lipoame de grăsime. 

Sfecla roşie topeşte aceste lipoame. Spălăm sfecla, o dăm pe răzătoare şi o punem pe lipoame.

Învelim cu o faşă pe care o lăsăm peste noapte. Să facem chestia asta de vreo 3, chiar 4 ori. Lipoamele se vor sparge şi va ieşi lichid de acolo.

Poate ne este frică să ne prezentăm la medic. Acum sunt tot felul de metode. Dacă aceste lipoame sunt prea mari, doar chirurgical se pot scoate.", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

 

Băutura care luptă cu chisturile şi vindecă eczemele

Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3, un nou leac. Bioenergoterapeutul a oferit un tratament pentru vindecarea eczemelor și a chisturilor. 

„Vin sărbătorile şi vom curăţa nuci pentru a face prăjituri. Să nu aruncăm mijlocul din nucă, crucea din mijloc. Să o punem în sticle întunecate la culoare, ori borcane. Le punem întregi şi turnăm alcool de 75 de grade cât să le acopere şi le lăsăm la întuneric zece zile. Din când în când le putem agita puţin.

Din această băutură se beau câte 15 picături pe zi, de două ori, dimineaţa şi seara. Se pot pune într-un pahar cu lapte sau într-un pahar cu ceai. Ajută în fibroame, chisturi ovariene. Îl putem folosi inclusiv la reumatism şi alte forme de dureri de articulaţii. Doar ne facem frecţie.

Ajută inclusiv la mastopatii la sâni şi eczeme. Vindecă ulcerul duodenal şi are multe beneficii. Are un aport de iod şi poate vindeca foarte bine tăieturi. Spirt există în comerţ sau putem să punem chiar şi alcool mai slab.”, a spus Lidia Fecioru , în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3.

Sucul care ajută la curăţarea ficatului şi a rinichilor

Bioenergoterapeutul a oferit un tratament pe bază de dovleac, vedeta sezonului, care poate avea efecte surprinzătoare asupra sănătății. Sucul de dovleac este perfect pentru oamenii care au afecțiuni la nivelul ficatului, rinichilor dar și pentru cei care suferă de insomnii, susține Lidia Fecioru.

„Leacul de astăzi este foarte simplu. Pentru că tot este vremea dovleacului, voi da un leac pregătit cu ajutorul acestuia. Sucul de dovleac este foarte bun în momentul în care avem probleme cu ficatul sau cu rinichii. Se bea câte 100 ml de suc de dovleac înainte de masă.

Totodată, atunci când avem probleme cu vezica urinară sau avem pietre la rinichi, se bea de trei ori pe zi 100 ml de suc de dovleac. Cam cu jumătate de oră înainte de masă. Dacă suferim de insomnie, bem cam o jumătate de pahar de suc de dovleac. Putem să punem şi puţină miere. Îl bem cu 60 de minute înainte de culcare.

Sucul de dovleac mai poate fi administrat şi atunci când avem temperatură sau frisoane. Ba chiar este bun şi împotriva constipaţiei", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse.

Dovleacul scade tensiunea

În altă ediției a emisiunii de pe Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre metodele în care putem găti dovleacul. Acest aliment trebuie consumat și de persoanele ce se confruntă cu o tensiune mare. 

„Este perioadă de toamnă, vine şi Halloween-ul, sărbătoarea dovlecilor, iar dovleacul este foarte bun pentru a ne trata. Se ştie că dovleacul conţine foarte multă vitamina C, în miez, dar şi în frunze.

Conţine vitamina B12, vitamina B3 şi vitamina PP. Vitamina E, betacarotenul despre care noi credem că este în morcov într-o cantitate mai mare este, de fapt, o cantitate mai mare în dovleac. În această perioadă, e bine să mâncăm cât se poate de mult dovleac. Se poate face copt, în plăcintă, în salată, de ce nu? Punem dovleac cu un pic de ţelină şi cu un măr şi maioneză, o splendoare de salată.

Dar trebuie să ţinem cont că putem consuma inclusiv uleiul de seminţe de dovleac care e foarte bun şi împotriva tensiunii arteriale, scade tensiunea.”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

Dovleacul este foarte bun și în cosmetică

Mai mult, Lidia Fecioru a dezvăluit o modalitate inedită prin care putem folosi dovleacul drept tratament cosmetic. Se poate realiza o mască cu efecte uimitoare, în doar câteva minute.

„E bun şi în cosmetică. Amestecăm puţin dovleac cu miere, în mixer, şi facem o mască pentru faţă. Ni se va dezumfla faţa, e foarte bun.

Cei care au probleme cu rinichii ar fi bine să nu îl consume uleiul de dovleac. Cei care au ulcer stomacal, ulcer duodenal şi cei care au probleme cu pancreasul sau pietre la rinichi nu au voie să consume în exces.”, a mai dezvăluit Lidia Fecioru.

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Retete
Tagurile articolului: leac  lidia fecioru  lipom  sfecla rosie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel