Lidia Fecioru, leac pentru refacerea vaselor de sânge după un accident vascular: „Cele 10 picături se beau cu apă, de trei ori pe zi”
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac extrem de bun pentru persoanele care au suferit un accident vascular.

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac extrem de bun pentru anumite probleme de sănătate, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena3. Așadar, persoanele care au suferit un accident vascular au nevoie de un leac pentru refacerea vaselor de sânge, iar specialista deține „băutura” minune. Aceasta se prepară rapid și ai nevoie de doar două ingrediente.

"O să vedem cum se face tinctură de castan, pentru că după un accident vascular sau un accident ischemic, în terapie este foarte bună floarea și coaja de castan.

Se iau florile dintr-un castan înflorit, le uscăm și coaja, după ce se usucă, o strângem şi o punem într-un borcan. Trebuie 10 grame de plantă uscată, de coajă cu floare la un loc, se pun acolo cu vreo 40 de grame de alcool de 40 de grade.

Se lasă să stea la întuneric 10 zile, după care punem amestecul într-o sticluță închisă la culoare și se bea câte o linguriță foarte mică (10 picături).

Cele 10 picături se beau cu apă, de trei ori pe zi, cu 15-20 de minute înainte de masă.

Aceste picături din tinctură de castan se pot lua şi pe o perioadă mai lungă, pentru că ajută foarte mult la refacerea vaselor de sânge după un accident vascular", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la rubrica Leacul zilei, de la emisiunea Adevăruri ascunse.

Te-ar putea interesa și: Ce secrete nu trebuie să afle nimeni despre tine, nici măcar prietenii. Lidia Fecioru: „Aduce un ghinion în viaţa ta”

Uleiul de coriandru, leac pentru mai multe afecțiuni

În cadrul altei ediții a emisiunii Adevăruri ascunse, Lidia Fecioru a vorbit despre beneficiile neștiute ale uleiului de coriandru. Acesta nu tratează o anumită afecțiune, ci mai multe probleme de sănătate, spune specialista. Îl putem folosi când suntem răciți, când avem anumite răni ce s-au infectat, dar și în cazul nasului înfundat. Nici acesta nu este greu de preparat, iar când vine vorba de administrarea sa, Lidia Fecioru spune că o putem face în mai multe feluri. Fie că-l bem simplu, în apă sau în ceai, beneficiile sale vor fi aceleași.

„E un sfat mai mult decât un leac. Poate că oamenii, mulţi, ştiu, dar care nu ştiu să îşi noteze acum. O să vorbim despre uleiul de coriandru. Uleiul de coriandru, poate că puţină lume ştie, e foarte bun antiviral, antistafilococic. Aşa că să îl folosim atunci când avem răni infectate. Cum sunt eu acum răcită, spray-ul meu de nas este cu ulei de coriandru.

Se pune 1,6% alcool şi se pune la macerat, iar când se termină, după zece zile, punem din ochi o cantitate, că nu trebuie să avem o cantitate anume, pentru că acel alcool îl amestecăm cu grăsime şi facem un preparat. Şi ungem nasul cu un beţişor, ungem pe rănile care sunt infectate. Sparge membrana bacteriană.

Este foarte bun când sunt infecţii intestinale, îl putem bea în ceai sau, dacă suportăm, îl bem aşa şi apoi bem apă după el. Poate vindeca inclusiv salmonella", a explicat Lidia Fecioru.

Pe aceeași temă: Lidia Fecioru, motivul incredibil al divorțului: „Atunci mi-am dat seama că nu mă mai iubește deloc”. Dieta prin care a slăbit 30 de kilograme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: accident vascular  castane  leac  lidia fecioru  sănătate 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel