Lidia Fecioru, leac pentru tratarea dermatitelor, psoriazisului și ciupercii piciorului: ”E foarte bun și când avem noduli tiroidieni”
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru dezvăluie cum se prepară cel mai bun unguent pentru tratarea dermatitelor, psoriazisului și ciupercii piciorului.

Lidia Fecioru a fost din nou prezentă în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3 CNN, acolo unde a vorbit despre leacul care tratează dermatita, psoriazisul și ciuperca piciorului.

Cum se prepară leacul pentru  tratarea dermatitelor, psoriazisului și ciupercii piciorului

Lidia Fecioru a mărturisit că avem nevoie de nuci verzi și ulei. 

”Nucile verzi se taie în patru și le dai prin mașina de tocat. La 30g de nuci se pune un pahar de ulei, se lasă acoperit cam 10 zile la temperatura camerei. Din când în când le mai scuturăm.

Acel vas îl punem apoi într-un bain-marie și fierbem cam de trei ori la foc mic. Lăsăm să fiarbă uleiul cu nuca așa, după care adăugăm 15g de ceară galbenă și o mai lăsăm puțin până începe să fiarbă.

Când începe să topească ceara și să fiarbă, o oprim, o lăsam să răcorească un pic și tot uleiul și zeama cu ceara le trecem printr-un tifon, punem într-un borcan de sticlă sau de ceramică și păstrăm la frigider și avem un unguent de nuci care se vinde și în farmacie.

Este foarte bun pentru dermatite, mastopatie, boli de ciuperci la picioare, psoriazis. E foarte bun și când avem noduli tiroidieni. Nu frecați, doar ungeți unde aveți problema, nu puneți comprese deasupra, nu împachetați cu folie, nu bandajați, nu bandajați, pentru că unguentul conține iod și poate arde pielea”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru,  la rubrica Leacul zilei, de la emisiunea Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru, leacul care creşte imunitatea şi te apără de infecţii

Este vorba de fruct de sezon, amestecat cu miere şi lăsat la macerat. Pe lângă faptul că ne poate ajuta la creşterea imunităţii, acesta are efect și în cazul unor infecţii, anemie sau eczeme. Lidia Fecioru spune că această tinctură  făcută în casă conţine unele substanţe benefice pentru organism şi pe care nu avem de unde să le luăm din altă parte.

"Că tot este perioada nucilor verzi, din care tot vrem noi să facem dulceaţă, vedeți că nucile sunt foarte bune pentru sănătate. Ele cresc imunitatea organismului pentru tot ce înseamnă tuberculoză, infecții în organism, eczeme de care nu putem trece.  Avem de nevoie de un kilogram de nuci, pe care le spălăm, le uscăm, le ștergem şi le dăm prin mașina de tocat. 

„Luăm şi aceeași cantitate de miere, respectiv un kilogram, amestecăm bine soluția, nucile cu mierea, și o punem într-un borcan uscat, acoperim și lăsăm la frigider pentru două luni de zile.  Peste două luni de zile, scoatem borcanul și trecem amestecul prin strecurătoare, pentru că nucile cu mierea lasă o zeamă ca un fel de tinctură. Se bea din acel amestec câte o lingură de trei ori pe zi, înainte de masă., a mai spus Lidia Fecioru. 

Lidia Fecioru: "Tinctura e bogată în substanțe pe care din altă parte nu avem de unde să le luăm"

„Ne ajută la infecții în organism, la tot ce ține de imunitatea organismului, când avem anemie, când avem ciclu menstrual abundent, când avem dereglări imunitare pe bolile autoimune. În plus, această tinctură este foarte bogată în tot felul de aminoacizi și substanțe care ne ajută organismul şi pe care noi din altă parte nu avem de unde să le luăm", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului:   dermatita  leac  lidia fecioru  psoriazis 


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”




pixel