Ce ne rezervă astrele până la finalul anului. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în următoarea perioadă
Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit ce beneficii are dulceata de ceapă pentru sănătate.
''Există o reţetă foarte bună, dulceaţa de ceapă.
Se iau 500 de grame de ceapă, o curăţăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr şi un litru de apă.O punem la foc mic şi o fierbem 3 ore.
Când a terminat de fiert şi o lăsăm puţin să se răcească, adăugăm acolo 50 de grame de miere.
Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari. Se iau de obicei înainte de masă cu jumătate de oră. Tusea trece cam în 3-4 zile cu această soluţie. Se ţine într-un borcan de sticlă la frigider sau chiar pe masă.
Aş mai avea o reţetă mică, la fel pentru tuse şi bronşite. Frunza de varză se înmoaie în apă caldă sau o punem la cuptorul cu microunde, punem miere pe ea şi o punem pe piept.
Dacă tusea este mai puternică, punem una pe spate şi una pe faţă'', a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.
Într-o altă ediție a emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care este leacul minune pentru imunitate și nu numai.
"Se poate face această cantitate pe jumătate pentru o săptămână de tratament. Se pune 100 de grame de hrean, 100 de grame de usturoi şi 100 de grame de ceapă, 300 de grame de miere, se amestecă toate la un loc şi se iau trei linguri pe zi.
În primul rând, creşte imunitatea şi în al doilea rând, ne poate trata inclusiv bronşita. Tratamentul se ia cu jumătate de oră înainte de masă. Acesta se face timp de 14 zile. Leacul creşte imunitatea organismului, dar ajută şi la curăţarea vaselor de sânge craniene, bronşită, tuse. Îl depozităm într-un borcan, în frigider şi luăm câte o lingură de trei ori pe zi", a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.
Lidia Fecioru a dezvăluit care este secretul ei pentru o siluetă de vis. Bioenergoterapeutul a mers în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D unde a dezvăluit care este regimul ei alimentar și care sunt ceaiurile pe care le consumă zilnic.
„Când am slăbit 30 de kilograme am ținut un regim și de atunci mâncarea mea sănătoasă a devenit un stil de viață. Nu țin dietă, am zile când mănânc și mănânc și zile când nu mănânc nimic. Eu beau ceai de pelin, de frunze de dafin și mă răsfăț și cu ceaiuri florale”, a explicat Lidia Fecioru, la Kanal D.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Retete
Tagurile articolului: bronsita ceapa dulceata ceapa lidia fecioru tuse varza
Daniela Simulescu, astrolog DC...