Lidia Fecioru, leacul care creşte imunitatea şi te apără de infecţii: "Are substanțe pe care din altă parte nu avem de unde să le luăm"
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac care creşte imunitatea şi te apără de infecţii.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat un nou leac, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN. De data aceasta, specialistul a dezvăluit cum să preparăm un amestec care ne ajută la creșterea imunității și ne apără de infecții. 

Lidia Fecioru, leacul care creşte imunitatea şi te apără de infecţii

Este vorba de fruct de sezon, amestecat cu miere şi lăsat la macerat. Pe lângă faptul că ne poate ajuta la creşterea imunităţii, acesta are efect și în cazul unor infecţii, anemie sau eczeme. Lidia Fecioru spune că această tinctură  făcută în casă conţine unele substanţe benefice pentru organism şi pe care nu avem de unde să le luăm din altă parte.

"Că tot este perioada nucilor verzi, din care tot vrem noi să facem dulceaţă, vedeți că nucile sunt foarte bune pentru sănătate. Ele cresc imunitatea organismului pentru tot ce înseamnă tuberculoză, infecții în organism, eczeme de care nu putem trece.  Avem de nevoie de un kilogram de nuci, pe care le spălăm, le uscăm, le ștergem şi le dăm prin mașina de tocat. 

Lidia Fecioru: Amestecul de nuci verzi cu miere se lasă două luni la frigider

„Luăm şi aceeași cantitate de miere, respectiv un kilogram, amestecăm bine soluția, nucile cu mierea, și o punem într-un borcan uscat, acoperim și lăsăm la frigider pentru două luni de zile.  Peste două luni de zile, scoatem borcanul și trecem amestecul prin strecurătoare, pentru că nucile cu mierea lasă o zeamă ca un fel de tinctură. Se bea din acel amestec câte o lingură de trei ori pe zi, înainte de masă., a mai spus Lidia Fecioru. 

Lidia Fecioru: "Tinctura e bogată în substanțe pe care din altă parte nu avem de unde să le luăm"

„Ne ajută la infecții în organism, la tot ce ține de imunitatea organismului, când avem anemie, când avem ciclu menstrual abundent, când avem dereglări imunitare pe bolile autoimune. În plus, această tinctură este foarte bogată în tot felul de aminoacizi și substanțe care ne ajută organismul şi pe care noi din altă parte nu avem de unde să le luăm", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Lidia Fecioru, leac pentru refacerea vaselor de sânge după un accident vascular

"O să vedem cum se face tinctură de castan, pentru că după un accident vascular sau un accident ischemic, în terapie este foarte bună floarea și coaja de castan.

Se iau florile dintr-un castan înflorit, le uscăm și coaja, după ce se usucă, o strângem şi o punem într-un borcan. Trebuie 10 grame de plantă uscată, de coajă cu floare la un loc, se pun acolo cu vreo 40 de grame de alcool de 40 de grade.

Se lasă să stea la întuneric 10 zile, după care punem amestecul într-o sticluță închisă la culoare și se bea câte o linguriță foarte mică (10 picături).

Cele 10 picături se beau cu apă, de trei ori pe zi, cu 15-20 de minute înainte de masă.

Aceste picături din tinctură de castan se pot lua şi pe o perioadă mai lungă, pentru că ajută foarte mult la refacerea vaselor de sânge după un accident vascular", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la rubrica Leacul zilei, de la emisiunea Adevăruri ascunse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului:   imunitate  infecții  leac  lidia fecioru 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel