Horoscop vineri, 22 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
'La sunătoare i se mai spune, în termeni populari, pojarniță. Ulei de sunătoare se face foarte simplu. Culegem doar floricelele de la sunătoare, nu și planta. Umplem un borcănel de 1 litru și punem flori. Le apăsăm, ca să nu fie chiar așa înfoiat.', a spus Lidia Fecioru.
'Turnăm apoi ulei de măsline sau ulei simplu. Apoi, punem borcănelul la geam, la soare. Din când în când îl mai mișcăm, agităm. Apoi, îl stoarcem și punem compoziția într-o sticlă de culoare mai închisă, dacă se poate maro sau albastru. La 1 litru se pun 2-3 picături de vitamina E, ca să țină mai mult, să nu se râncezească.', a zis Lidia Fecioru.
'Uleiul de sunătoare îl putem folosi în foarte multe situații, respectiv nevralgii, fibroame, papiloame, gripe, hepatite virale B, cytomegalovirus (CMV), antimicrobian. Înainte de somn este foarte bine să se ia câteva picături în caz de stări de agitație, depresie, insomnii, gastrită, când reținem foarte multă apă. Cura de tratament se poate face cam 3 luni, ca orice tratament medicamentos natural.', a mai spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.
Video
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Sanatate
Iată ce-ți rezervă astrele...
Anca Hâncu, doctor în...