Lili Sandu, probleme de sănătate. Zgomotul care îi declanșează simptomele: „Simt că nu pot să mai respir. Practic, simt că mă duc”
Data publicării:
Lili Sandu spune că se confruntă cu o problemă de sănătate extrem de des întâlnită în zilele noastre. 

Lili Sandu a dezvăluit că se luptă cu atacurile de panică și spune că zgomotul de motocicletă îi declanșează anxietatea.

Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut: „Mi-a fost rușine să vorbesc. Mă spălam pe păr la două săptămâni”

„M-a speriat foarte tare sunetul ăsta și cumva e înmagazinat în subconștientul meu. Da, eu chiar am stări de anxietate și trăim vremuri complicate și mulți dintre noi se confruntă cu genul ăsta de stări. Am întâlnit foarte multe persoane care au tulburări de anxietate, foarte multe prietene, pe unde mai merg, la întâlniri și așa mai departe… care se plâng de acest lucru. Ceea ce mă face să cred că este cumva afecțiunea zilelor noastre', a spus Lili Sandu , la Pro TV.

Ce faci când ai ATAC de panică. Tehnica respiratului în PUNGĂ, MIT sau realitate?


Vedeta a explicat care sunt simptomele cu care se confruntă, în speranța că și alți oameni vor recunoaște semnele și vor ști cum să gestioneze atacul de panică. 


„Am un atac de panică, simt că nu pot să mai respir. Practic, simt că mă duc', a mai dezvăluit Lili Sandu.

Andreea Marinescu, despre lupta cu depresia și anxietatea: „Tata a ajuns la spital cu o criză”

 

„Simți că mori într-un atac de panică”. Vedete care se luptă cu DEPRESIA și ANXIETATEA. 

Vedetele au vorbit într-o emisiune despre stările de depresie, anxietate, prin care au trecut.

Depresia este considerată a fi boala secolului. Depresie, anxietate, stări de panică. Cu toții ne-am întâlnit, probabil, cu ele, măcar o dată în viață. Aceste stări nu le-au ocolit nici pe vedete, unele dintre ele confruntându-se și acum cu ele.

Cum să oprești un atac de panică cu carne congelată. Nu te-ai fi gândit la asta

Ce spun vedetele despre depresie

"Da, eu m-am întâlnit cu toate. Oricum depresia comediantului este din naștere la noi. Nu am depășit-o încă.", a spus Mihai Bobonete, la "Vorbește Lumea", de pe ProTV.

"Simți că mori într-un atac de panică, indiferent de ce natură este el, indiferent dacă îți activezi o frică puternică de avion sau știu eu ce alte frici.. e frica de moarte de fapt, la atacurile de panică. Îți dai seama că mori și că nu poți face nimic. E bine să încerci să te relaxezi, să-ți relaxezi musculatura și să respiri controlat și să te focusezi pe respirație, ca să îți muți atenția de la frica respectivă. Așa am învățat eu. Totul ține de tine. Poți să faci terapie, poți să faci o mulțime de lucruri. Dacă tu nu te ajuți și nu vine o putere din tine să depășești aceste situații, e foarte complicat. Eram total diferită în tinerețe. Astăzi sunt mult mai relaxată și mult mai calmă, mult mai înțeleaptă și cu capul pe umeri, analizez, nu dau frâu emoțiilor. Am lucrat mult la mine.", a mărturisit și Anca Țurcașiu.

Iată câteva sfaturi utile pentru a gestiona mai bine atacurile de panică. Ce recomandă specialiștii

"Greu să se prindă de mine nenorocirile astea, nu le dau voie. Eu am o chestie, am pierdut ceva zic gata, e pierdut. Nu mai zic "mamă, păi, dacă făceam chestia aia și nu știu ce, nu pierdeam". Normal că-mi pare rău, dar nu fac din asta o dramă. Și-atunci mi-e mult mai ușor și încerc să văd cum să rezolv și cum să fac mai bine data viitoare.", a spus Pavel Bartoș.

TOP 5 Trucuri Psihologice care te vor ajuta să scapi de ANXIETATE

Ce este anxietatea

“Anxietatea este o tulburare caracterizată prin gândire excesivă, ce se manifestă pe durata a mai multor zile, caracterizată prin: neliniște, senzația de a fi la limită, dificultăți de concentrare, fatigabilitate, tensiune musculară, tulburări de somn. Dificultățile perturbă alte arii ale vieții în mod semnificativ ( familie, loc de munca )”, a explicat pentru Spectacola psihologul Manuela Vărzaru.

Atacul de panică. Cum să depășești această stare în doar 3 pași

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: anxietate  atac de panica  lili sandu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel