Loredana Latiș: ”Hai să facem bine să ne vindecăm. Nu e treaba nimănui să ne salveze”
Loredana Latiș, Președintele Academiei de Coaching din România, a vorbit despre acțiunile românilor

Loredana Latiș este președintele Academiei de Coaching din România. Munca depusă în de-a lungul anilor au făcut-o pe Loredana să devină cunoscută ca fiind cel mai zâmbăreț și pozitiv om din România. 

Astăzi, cu ocazia de 1 Decembrie, aceasta a transmis un mesaj pe contul ei de facebook, în care îi îndeamnă de pe români să își schimbe atituduinea față de Românie, față de problemele existente din viața fiecăruia dintre noi, și să facem cumva să ieșim din monotonie, fără să mai așteptăm un om care să ne salveze. 

”Citisem undeva că România este Auschwitz.ul animalelor. Ce spune asta despre noi? Ca popor? Ca oameni? Cultură? Civilizație? Spune că suntem oameni care și-au împietrit inima din cauza abuzurilor prin care am trecut. Că am învățat să supraviețuim "călcând pe cadavre". Că "scopul scuză mijloacele". Că fiecare pentru sine și după noi potopul! Că...Este dureros. Depimant. Inuman! Speranțe avem, pentru că tot din aceste traume am dezvoltat mari calități: istețimea, ambiția, dorința de a dovedi ceva. Așadar, astăzi de ziua României, îmi doresc să ne vindecăm cu adevărat traumele suferite în abuzurile din istoria de țară și de popor. Să ne trezim. Să devenim oameni empatici. Să înțelegem că nu suntem stăpânii nimănui (chiar dacă am fost sclavi și vrem să devenim stăpâni, să nu o facem). Să învățăm PARTENERIATUL EGAL. Nu sclav, nu stăpân! Sunt români extraordinari care reușesc asta. Sunt alții care încă trăiesc în "negura vremurilor". Hai să ieșim din rahat. Fiecare din rahatul lui. Nu e treaba nimănui să ne salveze. Vrei un salvator? UITĂ-TE ÎN OGLINDĂ! Hai să fim oameni MARI! Să facem bine, să prețuim viață, să fim recunoscători pt ce avem. Să protejăm natură! Să ne vindecăm. Să trăim frumos! Chiar se poate.”, a scris Loredana pe contul ei de instagram

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Florentina Arcu | Dată: 01 dec, 16:01

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Ce se întâmplă dacă înghiți guma de mestecat

Ai înghițit guma de mestecat? Iată ce se poate întâmpla...