Horoscop 25 noiembrie - 1 decembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va primi o veste neașteptată
Iată cum preparăm mâncarea de mazăre cu pui
Ingrediente:
5 ciocănele de pui
500g mazăre congelată
3 morcovi
2 cepe
mărar verde
1 borcan suc de roșii
2-3 linguri de ulei
sare
piper
Mod de preparare: Încingem 3-4 linguri de ulei într-o tigaie și rumenim ciocănelele de pui. Când au prins o culoare plăcută, aurie le scoatem din tigaie și le ținem la cald. În același ulei călim ceapa (tocată mărunt) până ce aceasta devine sticloasă, după care adăugăm și morcovii (tăiați rondele) și mai lăsăm câteva minute să se călească împreună. Punem ciocănelele peste ceapă și morcovi, adăugăm și mazărea, punem puțină apă și sucul de roșii și lăsăm să fiarbă la foc mic până ce carnea și mazărea fierb și sosul scade. La final adăugăm mărarul tocat mărunt și potrivim cu sare și piper.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mazare rețetă