„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
"Dacă gătim mâncarea, distrugem agenții patogenici și paraziții, deci mâncarea este mai sigură și se asimilizează mai ușor anumiți nutrienți, spre exemplu proteina din carne", a declarat Cristian Mărgărit.
Mâncarea fermentată - sănătoasă și bună la gust
"Gustul mâncării fermentate, cum e sosul de pește, este foarte bun tocmai pentru ca se eliberează anumiți aminoacizi. Fermentarea e sănptoasă, e bună", a mai spus specialistul.
"Dacă ardem carnea, rezultată substanțe cancerigene"
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: alimente proprietati antioxidante sănătate
Consumul de apă, un gest atât...
Consumul de apă, un gest atât...