Ansamblul Mugurașii Mănăstireni trece mai departe la Românii au talent. „Vă voi acorda unul dintre acele „Da”-uri fenomen”
"Dacă gătim mâncarea, distrugem agenții patogenici și paraziții, deci mâncarea este mai sigură și se asimilizează mai ușor anumiți nutrienți, spre exemplu proteina din carne", a declarat Cristian Mărgărit.
Mâncarea fermentată - sănătoasă și bună la gust
"Gustul mâncării fermentate, cum e sosul de pește, este foarte bun tocmai pentru ca se eliberează anumiți aminoacizi. Fermentarea e sănptoasă, e bună", a mai spus specialistul.
"Dacă ardem carnea, rezultată substanțe cancerigene"
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: alimente proprietati antioxidante sănătate