Horoscop vineri, 22 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Iată o rețeta simplă, dar de efect, a celui mai apreciat aperitiv românesc.
INGREDIENTE
sare
200 ml bere neagră
1 kg slănină cu carne
Mod de Preparare
1. Tăiem slănina cuburi, o punem intr-o cratită (sau ciaun) și adăugăm berea. Punem pe foc amestecul, la foc mediu, până se topește slănina.
2. Se scot jumările pe șervețele de hărtie iar untura rămasă se aruncă.
3. Adăugăm sare, după gust, abia după ce jumările s-au răcit. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Retete
Tagurile articolului: bere craciun jumari masa rețetă
Iată ce-ți rezervă astrele...