Bianca Drăgușanu a răbufnit după scandalul cu Gabi Bădălău. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Se exagerează incredibil”
Medicul Mihail Pautov a prezentat o rețetă simplă și delicioasă pentru o salată cu potențial anticancerigen, perfectă pentru zilele toride de vară. El a subliniat că, deși această salată nu tratează cancerul, consumul zilnic al unor alimente cu potențial anticancerigen poate avea efecte benefice pe termen lung. Salata propusă de medicul Mihail Pautov este ușor de pregătit și necesită doar câteva ingrediente simple.
„Atenție, salata asta nu o să trateze cancerul, dar dacă noi în fiecare zi consumăm lucruri care au un mic potențial anticancerigen, ele se vor adăuga și vor lucra sinergic împreună”, a spus medicul Mihail Pautov.
1 kg de morcovi
Sare
Piper alb
Piper negru
Chilli
Usturoi
Ulei de floarea soarelui
Ceapă
Coriandru
Oțet
Sirop de arțar
Avem nevoie de 1 kg de morcovi pe care îi dăm prin răzătoare, punem sare și lăsam cam 20 de minute. Punem o linguriță de paprika, o linguriță de piper alb amestecat cu negru și o jumătate de linguriță de chilli.
Într-o tigaie unsă cu ulei punem usturoi, ceapă și coriandru. Tot uleiul îl adăugăm peste morcovii răzuiți. Apoi se adăugă 4 linguri de oțet, o lingură de arțar, iar salata este gata. Se poate lăsa la temperatura camerei, dar preferabil se bagă la frigider pentru 1/2 înainte de a fi servită.
@doctor.mihail Salata asta e delicioasă pentru zilele toride de vară ☝????????????⚕️????
♬ original sound - doctor.mihail
Te-ar putea interesa și: Soluțiile miraculoase care distrug pietrele la rinichi. Carmen Brumă „Iată ce poate fi de ajutor”
Te-ar putea interesa și: Cantitatea recomandată de dulciuri. Mihaela Bilic a spus cât poți să mănânci fără să te îngrași: „Trebuie să respectăm porția corectă”
Medicul Mihail Pautov clarifică o idee greșită frecvent răspândită online, afirmând că prăjirea nu face cafeaua cancerigenă. Mai mult, acesta a precizat că existența numeroaselor studii susțin acest lucru.
„Ceea ce se spune pe internet, că prăjirea face cafeaua cancerigenă este absolut fals. Sunt foarte multe studii. Bobul de cafea este verde și foarte amar și imposibil de făcut cafea cu el, pentru că nu ai cum să bei așa ceva. În momentul în care crești temperatura, aroma devine mai intensă cu prăjirea. Numărul de antioxidanți și polifenoli crește odată cu prăjirea și există o oarecare curbă.
La o prăjire medie sau la o prăjire ușoară până la medie, numărul de polifenoli și antioxidanți crește. Atunci când prăjim cafeaua prea mult și o facem neagră, bobul este negru intens, nu este maroniu, se pare că această concentrație de polifenoli și antioxidanți începe să scadă, dar totuși rămâne acolo. E foarte important de înțeles. Cel mai bun tip de prăjire pare să fie prăjirea ușoară și medie. Prăjirea aceea închisă oferă mai puține beneficii. De ce este intens prăjită? Pentru că este mult mai ușor să o depozitezi când e intens prăjită”, a spus medicul Mihail Pautov în mediul online.
Te-ar putea interesa și: Ce să faci în caz de insolaţie. Recomandările medicului Mihail Pautov
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Retete
Daniela Simulescu, astrolog DC...