Medicul Mihail Pautov a dezvăluit ce trebuie sa conțină salata anticancer perfectă. Aveți nevoie de doar câteva ingrediente
Data publicării:
Medicul Mihail Pautov a dezvăluit ce trebuie să conțină salata anticancer perfectă. Aveți nevoie de doar câteva ingrediente pentru a prepara o salată delicioasă și benefică pentru sănătate.

Medicul Mihail Pautov a prezentat o rețetă simplă și delicioasă pentru o salată cu potențial anticancerigen, perfectă pentru zilele toride de vară. El a subliniat că, deși această salată nu tratează cancerul, consumul zilnic al unor alimente cu potențial anticancerigen poate avea efecte benefice pe termen lung. Salata propusă de medicul Mihail Pautov este ușor de pregătit și necesită doar câteva ingrediente simple.

„Atenție, salata asta nu o să trateze cancerul, dar dacă noi în fiecare zi consumăm lucruri care au un mic potențial anticancerigen, ele se vor adăuga și vor lucra sinergic împreună”, a spus medicul Mihail Pautov.

Ingrediente

1 kg de morcovi

Sare

Piper alb

Piper negru

Chilli

Usturoi

Ulei de floarea soarelui

Ceapă

Coriandru

Oțet

Sirop de arțar

Mod de preparare

Avem nevoie de 1 kg de morcovi pe care îi dăm prin răzătoare, punem sare și lăsam cam 20 de minute. Punem o linguriță de paprika, o linguriță de piper alb amestecat cu negru și o jumătate de linguriță de chilli.

Într-o tigaie unsă cu ulei punem usturoi, ceapă și coriandru. Tot uleiul îl adăugăm peste morcovii răzuiți. Apoi se adăugă 4 linguri de oțet, o lingură de arțar, iar salata este gata. Se poate lăsa la temperatura camerei, dar preferabil se bagă la frigider pentru 1/2 înainte de a fi servită.

@doctor.mihail

Salata asta e delicioasă pentru zilele toride de vară ☝????????????‍⚕️????

♬ original sound - doctor.mihail

Te-ar putea interesa și: Soluțiile miraculoase care distrug pietrele la rinichi. Carmen Brumă „Iată ce poate fi de ajutor”

Te-ar putea interesa și: Cantitatea recomandată de dulciuri. Mihaela Bilic a spus cât poți să mănânci fără să te îngrași: „Trebuie să respectăm porția corectă”

Prăjirea face cafeaua cancerigenă? Medicul Mihail Pautov: „Sunt foarte multe studii”

Medicul Mihail Pautov clarifică o idee greșită frecvent răspândită online, afirmând că prăjirea nu face cafeaua cancerigenă. Mai mult, acesta a precizat că existența numeroaselor studii susțin acest lucru. 

„Ceea ce se spune pe internet, că prăjirea face cafeaua cancerigenă este absolut fals. Sunt foarte multe studii. Bobul de cafea este verde și foarte amar și imposibil de făcut cafea cu el, pentru că nu ai cum să bei așa ceva. În momentul în care crești temperatura, aroma devine mai intensă cu prăjirea. Numărul de antioxidanți și polifenoli crește odată cu prăjirea și există o oarecare curbă.

La o prăjire medie sau la o prăjire ușoară până la medie, numărul de polifenoli și antioxidanți crește. Atunci când prăjim cafeaua prea mult și o facem neagră, bobul este negru intens, nu este maroniu, se pare că această concentrație de polifenoli și antioxidanți începe să scadă, dar totuși rămâne acolo. E foarte important de înțeles. Cel mai bun tip de prăjire pare să fie prăjirea ușoară și medie. Prăjirea aceea închisă oferă mai puține beneficii. De ce este intens prăjită? Pentru că este mult mai ușor să o depozitezi când e intens prăjită”, a spus medicul Mihail Pautov în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Ce să faci în caz de insolaţie. Recomandările medicului Mihail Pautov

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Retete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel