Oana Roman trece prin momente dificile. Fiica sa, Isabela, se confruntă cu probleme de sănătate: „Va urma o perioadă grea pentru amândouă”
„Leguma” preferată a românului e carnea. Și pentru că se găsește pe mese aproape zilnic, este important să știm cum ar trebui, de fapt, să o gătim corect pentru a beneficia la maximum de ea. Cu toate că mulți obișnuiesc să spele carnea înainte de preparare, medicul Mihail Pautov avertizează că acest lucru nu este recomandat, deoarece poate răspândi bacteriile în loc să le înlăture. În schimb, el sugerează că mirosul neplăcut este un indicator clar al stării proaste a cărnii. Pentru a găti carnea într-un mod sănătos, medicul recomandă să evităm rumenirea excesivă, deoarece acest proces poate genera substanțe cancerigene.
Mihail Pautov a împărtășit o metodă simplă și delicioasă de preparare a cărnii. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, medicul le-a recomandat urmăritorii săi o nouă rețetă culinară, ușor de făcut.
Te-ar putea interesa și: Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă
Carne de porc
Paprika
Chilli
Ghimbir
Morcov
Dovlecel
Ardei gras rosu
Ardei gras galben
Ceapa
Usturoi
Pasta de tomate
Ananas
Amidon
@doctor.mihail Iată o rețetă simplă și sănătoasă de gătit carnea ☝????????????⚕️????
♬ original sound - doctor.mihail
Te-ar putea interesa și: Dr. Cezar dezvăluie care este singurul aliment care nu se strică niciodată. Îl poți consuma oricând fără grijă
Te-ar putea interesa și: Remediul mănăstiresc pentru sănătatea oaselor și articulațiilor. Combate osteoporoza și reduce inflamația: „Se ia câte o linguriță dimineața”
„Oare voi spălați carnea când o cumpărați de la magazin? Carnea nu se spală și pentru asta este un motiv. Dacă este stricată sau are vreo bacterie pe ea, atunci se simte la miros. Dacă are o bacterie pe ea și o speli, tu împrăștii bacteria aia peste tot.
În prima fază prăjim câteva minute carnea, doar să o rumenim. Punem ceapă, morcov, usturoi, ghimbir, dovlecei, paprika, chilli, ananas, pasta de tomate, un pic de amidon pe care îl amestecăm înainte cu puțină apă. Apoi punem 3 lingurițe de oțet, două lingurițe de miere. De crusta aceea prăjită trebuie să ne ferim. Este nesănătoasă. Acolo sunt substanțe cancerigene, dar în momentul în care o avem ușor sigilată, carnea este numai bună și sănătoasă de mâncat”, a spus medicul Mihail Pautov pe rețelele sociale.
Te-ar putea interesa și: Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”
Te-ar putea interesa și: Tratamentul natural care curăță vasele de sânge și ne scapă de toxine. Lidia Fecioru: „Se recomandă o cură de 14 zile”
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Sanatate
Anca Hâncu, doctor în...