Medicul Mihail Pautov, cel mai sănătos mod de a găti carnea. De ce nu trebuie să o speli înainte și ce nu e recomandat să o rumenești prea mult
Data actualizării:
Data publicării:
Medicul Mihail Pautov a dezvăluit care este cel mai sănătos mod de a găti carnea. Iată de ce nu trebuie să o speli niciodată înainte de preparare și de ce este important să eviți rumenirea excesivă.

„Leguma” preferată a românului e carnea. Și pentru că se găsește pe mese aproape zilnic, este important să știm cum ar trebui, de fapt, să o gătim corect pentru a beneficia la maximum de ea. Cu toate că mulți obișnuiesc să spele carnea înainte de preparare, medicul Mihail Pautov avertizează că acest lucru nu este recomandat, deoarece poate răspândi bacteriile în loc să le înlăture. În schimb, el sugerează că mirosul neplăcut este un indicator clar al stării proaste a cărnii. Pentru a găti carnea într-un mod sănătos, medicul recomandă să evităm rumenirea excesivă, deoarece acest proces poate genera substanțe cancerigene. 

Medicul Mihail Pautov, cel mai sănătos mod de a găti carnea

Mihail Pautov a împărtășit o metodă simplă și delicioasă de preparare a cărnii. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, medicul  le-a recomandat urmăritorii săi o nouă rețetă culinară, ușor de făcut.

Te-ar putea interesa și: Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Ingrediente

Carne de porc

Paprika

Chilli

Ghimbir

Morcov

Dovlecel

Ardei gras rosu

Ardei gras galben

Ceapa

Usturoi

Pasta de tomate

Ananas

Amidon

@doctor.mihail

Iată o rețetă simplă și sănătoasă de gătit carnea ☝????????????‍⚕️????

♬ original sound - doctor.mihail

Te-ar putea interesa și: Dr. Cezar dezvăluie care este singurul aliment care nu se strică niciodată. Îl poți consuma oricând fără grijă

Te-ar putea interesa și: Remediul mănăstiresc pentru sănătatea oaselor și articulațiilor. Combate osteoporoza și reduce inflamația: „Se ia câte o linguriță dimineața”

Mod de preparare

„Oare voi spălați carnea când o cumpărați de la magazin? Carnea nu se spală și pentru asta este un motiv. Dacă este stricată sau are vreo bacterie pe ea, atunci se simte la miros. Dacă are o bacterie pe ea și o speli, tu împrăștii bacteria aia peste tot.

În prima fază prăjim câteva minute carnea, doar să o rumenim. Punem ceapă, morcov, usturoi, ghimbir, dovlecei, paprika, chilli, ananas, pasta de tomate, un pic de amidon pe care îl amestecăm înainte cu puțină apă. Apoi punem 3 lingurițe de oțet, două lingurițe de miere. De crusta aceea prăjită trebuie să ne ferim. Este nesănătoasă. Acolo sunt substanțe cancerigene, dar în momentul în care o avem ușor sigilată, carnea este numai bună și sănătoasă de mâncat”, a spus medicul Mihail Pautov pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”

Te-ar putea interesa și: Tratamentul natural care curăță vasele de sânge și ne scapă de toxine. Lidia Fecioru: „Se recomandă o cură de 14 zile”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel