Medicul Monica Pop, declarații neșteptate despre boala Ronei Hartner: „Nu știu cine și cum a condus tratamentul. Nu înțeleg de ce nu a fost operată. A pierdut două luni de tratament.”
Data publicării:
Medicul Monica Pop a vorbit despre boala care i-a adus sfârșitul Ronei Hartner.

Rona Hartner s-a stins fulgerător din viață pe data de 23 noiembrie 2023, după niște ani grei în care a fost constant lovită de noi și noi diagnostice. Ultimul însă se pare că a adus-o pe artistă pe patul de spital și i-a pus, în final, capăt zilelor. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer la plămâni, după ce se vindecase de cel la colon, însă avea și mai multe metastaze pe creier, care avansaseră rapid. 

Medicul Monica Pop, declarații neșteptate despre boala Ronei Hartner

Medicul Monica Pop a vorbit despre boala nemiloasă care i-a adus sfârșitul Ronei Hartner. Aceasta susține că  s-a întârziat foarte mult cu tratamentul, iar acele două luni ar fi putut face diferența.

„ Sunt consternată din ambele poziții (n. red cea de doctor și cea de pacient bolnav de cancer). Și vă spun și de ce. În primul rând, pentru că nu m-am așteptat. În al doilea rând, eu consider, poate că greșesc, dar este opinia mea, a unui om care, pe lângă că sunt medic, sufăr de aceeași boală. Din păcate boala este aceeași și nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa, mai ales că vorbea așa cum vorbea. Din ceea ce a relatat ea, la un moment dat a început să tușească, a tot tușit două luni, s-a dus la Paris, la toți specialiștii și au zis că nu are absolut nimic. S-a întors în țară și în ziua respectivă au pus diagnosticul de metastaze pulmonare. Deci incredibil, a stat două luni fără tratament, eu n-am auzit așa ceva, vreau să vă spun că nu știu cine și cum a condus tratamentul acesta oncologic, e foarte important de știut lucrul acesta.

A pierdut două luni de tratament... S-a întors la Paris, acolo a avut niște speranțe, am auzit-o vorbind și era foarte veselă pentru faptul că metastazele cerebrale s-au redus, erau chiar în remisie. Asta e ceea ce am auzit ultima dată că a spus ea și toată lumea s-a bucurat, vă dați seama. Ea a fost convinsă că a depășit (n. red boala). Nu știu nimic despre această metastază care am înțeles că a crescut și nu înțeleg de ce nu a fost operată.

Eu fac tratament cronic și în urmă cu câteva zile am fost într-o rezervă în care era o doamnă în aceeași situație, operată de metastază cerebrală și era foarte bine. Făcea tratament, dar era foarte bine. Și n-am înțeles, poate că nu am eu toate datele. Nu înțeleg de ce nu a fost operată, nu înțeleg nimic. Și îmi pare foarte rău că s-a întâmplat așa pentru că realmente ea și toată lumea din jur a sperat că va fi salvată. Uite că s-a întâmplat așa... A mers extraordinar de repede, acum o lună de zile era bine. ”, a declarat medicul Monica Pop, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Unde și când va avea loc înmormântarea Ronei Hartner

„Rona Hartner va fi înmormântată la București săptămâna viitoare, la Cimitirul Bellu Catolic. Cred că este ziua de joi cea aleasă de familie. Familia este efectiv devastată, pentru că Rona a fost un motor, o energie inepuizabilă, atât timp cât a putut filma, a încercat să transmită un sentiment pozitiv absolut superb. Noi am vorbit cu ea acum două săptămâni și ne spunea că acum are o mică problemă și ne auzim mai târziu. Șocul pe care ni l-a oferit ieri sora ei a fost unul teribil.”, a declarat Cristi Brancu, în cadrul emisiunii pe care o moderează, Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO




pixel