Mihaela Bilic a savurat parizer cu pâine în Italia: „Aici toată lumea mănâncă, fără să întrebe dacă este sănătos”. La noi e considerat un pericol uriaș pentru sănătate
Data publicării:
Mihaela Bilic adoră parizerul, în ciuda părerilor controversate care s-au lansat asupra acestui aliment.

Mihaela Bilic nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți medici nutriționiști de la noi din țară. Este extrem de apreciată și în mediul online, acolo unde aceasta oferă regulat sfaturi și recomandări alimentare, pentru persoanele care își doresc să urmeze un stil de viață sănătos, să se bucure de micile plăceri ale vieții, dar, în aceeași măsură, să urmeze și o dietă. Astfel, unul dintre lucrurile pe care aceasta le subliniază constant pe rețelele de socializare este faptul că nu trebuie să ne privăm de la nimic, indiferent de obiectivele pe care le avem, întrucât moderația și echilibrul sunt cheia. În acest sens, de departe, parizerul a fost extrem de pus la zid de mulți specialiști în domeniu, atât din cauza efectelor negative pe care le are asupra sănătății, cât și asupra dietei. Ajunsă în Italia, Mihaela Bilic se arată a fi extrem de fericită pentru că poate consuma pe îndelete acest preparat, fără să fie judecată.

„Îmi place în Italia pentru că toată lumea mănâncă parizer cu pâine fără să întrebe dacă este sănătos sau nu. Și îmi mai place că au candelabru în magazinul de mezeluri și brânzeturi.”, scrie Mihaela Bilic pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Ajută sau nu alcoolul la digestie? Medicul nutriționist Mihaela Bilic a explicat acest mit

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela Bilic (@doctorbilic)

Cum te ajută brânza să slăbești

Mai mult, dacă te afli într-un proces de slăbire, nu trebuie să uiți să introduci frecvent și brânza în dieta ta. Nu este vorba despre orice sortiment, ci despre cea proaspătă, de vaci, care, potrivit Mihaelei Bilic, are foarte multe proprietăți și beneficii pentru care să fie consumată.

„Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. “Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit.

Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (iaurt, lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire”, a scris Mihaela Bilic pe rețelele sociale.

Citește și: Fructul care ține psihiatrul la distanță dacă-l mănânci o dată pe zi. Mihaela Bilic: „E cel mai consumat, nu doar ca desert ci ca fel de mâncare principal”

Produsele lactate, ideale în dietă

„Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii, a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte.

Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume- fără limită de cantitate- indiferent ce conținut de grăsime are sau care e brandul de la care provine”, a mai precizat Mihaela Bilic pe rețelele sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel