Minodora a dezvăluit secretul siluetei perfecte: „Omul gras întotdeauna ciugulește. Vorbesc din proprie experiență”
Data publicării:
Minodora a slăbit peste 40 de kilograme în 2 ani de zile. Iată care este trucul prin care se menține în formă acum.

Minodora s-a luptat ani de zile cu kilogramele îm plus. Artista a fost chiar la un pas de a imbolnăvi grav, astfel că a recurs la o interveție de gastric sleeve.  Operația la stomac, ambiția și timpul i-au adus Minodorei silueta pe care și-a dorit-o dintotdeauna.  A ajuns de la 100 de kilograme să cântărească sub 60 de kilograme. Cântăreața este foarte mulțumită de felul cum arată și are mare grijă ca silueta ei să rămână la fel. 

„Forma este cea pe care am plănuit-o de doi ani de zile, deja, din 2019. Eu am slăbit aceste 40 de kilograme în doi ani de zile, nu de ieri până azi”, a mărturisit Minodora pentru WOWbiz.ro.

Evident, silueta pe care o are acum vine și cu o serie de sacrificii, iar vedeta s-a adaptat doului stil de viață. Ea spune că secretul unei talii subțiri este renunțarea la „ciugulit”


„Omul gras întotdeauna ciugulește. Vorbesc din proprie experiență. Chiar dacă nu ai poftă de mâncare, bagi în gură! Este o dependență, ceea ce nu este ok.

Atât timp cât nu mai am poftă de mâncare sau nu îmi mai este atât de foame, am renunțat la deprinderea de a mânca”, a dezvăluit artista pentru sursa citată. 


Face sport zilnic


Vedeta spune că sedică zilnic timp antrenamentelor și că încearcă să urmeze sfaturile primite de la Cori Grămescu, din vremea în care aceasta o antrena. 


„Cu sportul nu e foarte greu. Bandă, pas alergător, cu săculeți de 1kg la picioare, cu (gantere de) 1kg și 1 kg în mâini, o oră și mă uit la televizor. Cardio și abdomene, plus exerciții pentru coapse pe care mi le-am întipărit foarte adânc în minte de când am colaborat cu Cori Grămescu”. a mai spus Minodora pentru Wowbiz.


Artista a slăbit de sărbători


Vedeta nu a lăsat nici sărbătorile să stea în calea siluetei perfecte. De Crăciun, Minodora s-a abținut de la bunătățile tradiționale și chiar a ajuns să mai slăbească câteva kilograme. 

„Nu m-am atins de porc, de mâncarea grasă. Și, mai nou, am stat și am făcut sport.
Îmi leg niște gantere de picioare și de mâini, apoi dau și din mâini, și din picioare cu greutățile. E foarte bună metoda. Am reușit să slăbesc, nu să mă îngraș de Sărbătorile acestea”,a declarat Minodora în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Diete
Tagurile articolului: cori gramescu  dietă  minodora  slabit 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel