Monica Anghel, sacrificii uriașe pentru siluetă. Cum se menține în formă artista: „Până a doua zi nu mai mănânc nimic”
Data publicării:
Monica Anghel a dezvăluit că face sacrificii mari pentru a se menține în formă. După ce a slăbit 30 de kilograme, artista și-a schimbat complet stilul de viață.

Monica Anghel se poate mândri cu o siluetă de invidiat, la vârsta de 50 de ani. Pentru acest lucru, artista face însă destul de multe sacrificii, iar sportul este nelipsit din viața ei. Vedeta face sport aproape zilnic, iar la capitolul alimentație, regulile sunt extrem de stricte. Urmează o dietă sănătoasă și, o dată pe lună, consumă alimentul ei preferat: covrigi. Răsfățul culinar este însă urmat de o zi fără hrană.

"În perioada de pandemie am mai pus puțin, dar deja le-am dat jos, mi-am revenit. Sunt bine, sunt ok. Am foarte mare grijă la ce mănânc, carne slabă, să nu mănânc greșit, de cel puțin trei ori pe săptămână merg la sală, iar aici fac ce știu eu că am voie să fac, iar când nu ajung la sală, fac acasă. O zi pe săptămână nu fac, e cheat day la sport, dar la mâncare nu prea. Dacă simt nevoia de dulce, mănânc un fruct. În schimb, mi se face poftă de covrigi, iar la câteva luni îmi cumpăr un covrig pe care îl mănânc până la 13:00, iar până a doua zi nu mai mănânc nimic, dar beau multă apă.", a spus Monica Anghel, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Monica Anghel, DIETĂ. Cum a slăbit 30 de kilograme în 15 luni: Indiferent de vârstă, indiferent de câte kilograme ai în plus, se poate

Cum arată meniul Monicăi Anghel


"Dimineața am început cu ananas azi, iar la prânz am mâncat o bucățică de cârnăcior din carne slabă cu un castravete murat, iar diseară nu știu dacă mai mănânc. Dacă mi se face foame seara, mănânc o ciorbă, o salată. În ceea ce privește carnea, mai mănânc pește, pui, curcan. Curcanul e bun și la cuptor, și supă cu legume multe, ciorbă. Sunt pricepută în bucătărie, trebuie să fac pentru că e copilul. Soțul își gătește numai ce nu mâncăm noi: gras și afumat.", a mai dezvăluit artista.

Monica Anghel a avut momente în care și-a pierdut încrederea în sine


Chiar dacă acum este o femeie foarte optimistă și sigură pe ea, Monica Anghel a avut și momente în care și-a pierdut speranța.

"Am avut și eu o perioadă în care mi-a fost extrem de greu și anume atunci când m-am operat pe coloană, când am avut pareza aceea de 98% pe piciorul drept. Recuperarea a durat enorm, respectiv un an și 3 luni și în primele luni vedeam că nu se întâmplă nimic, credeam că n-o să mai pot folosi piciorul. Se pare că fiecare dintre noi avem resurse pe care nici măcar nu le conștientizăm. Eu le-am găsit în interiorul meu, nu am renunțat nicio secundă la mine și la dorința mea. Toată familia mea m-a susținut, în afară de terapeuți. Însă, cel mai mare susținător a fiecăruia dintre noi suntem chiar noi.", a mai declarat ea.

Artista a fost dezamăgită de anumiți prieteni


"În ultimul timp, mi-au tot spus oamenii că vor să dea de mine și din piață li s-a spus că nu mai cânt sau dacă cânt le cer bani mulți. Nu este adevărat, eu sunt disponibilă. Zvonurile au fost lansate de niște prieteni", a continuat ea.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Diete
Tagurile articolului: covrig  dietă  meniu  monica anghel  silueta  slabit 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel