Monica Anghel, secretul unei siluete impecabile. Artista intră la detox timp de o săptămână. „Se beau doar sucuri și apă...”
Data publicării:
Monica Anghel a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, dar și ce detox ține. 

Monica Anghel, în vârstă de 52 de ani, este mândră de silueta ei. După ce a reușit să slăbească, gurile rele au speculat că vedeta a apelat la operația de micșorare a stomacului. Monica Anghel a infirmat aceste zvonuri și susține că a reușit să ajungă la forma dorită cu o dietă echilibrată.

Monica Anghel, secretul unei siluete impecabile

Monica Anghel are mare grijă de felul în care arată, motiv pentru care merge o dată pe an la Brașov, acolo unde unde face detox.  Artista susține că acest lucru înseamnă să consume doar sucuri și apă. Totodată, aceasta face masaje terapeutice și foarte multe drumeții. 

„Pe 19 februarie merg la detox la Brașov  și stau o săptămână acolo. Fac asta de 4 ani, este foarte important pentru sănătate.Merg doar o singură dată pe an la detox.Se beau doar sucuri și apă, se fac masaje terapeutice, sport, plimbări în natură, este un detox de absolut tot. Mai facem hamam, saune, cam tot ceea ce ține de spa”, a mărturisit  pentru click.ro Monica Anghel care arată acum mai bine ca în tinerețe și are grijă de corpul și de silueta ei de ani de zile, optând pentru un stil de viață sănătos.

Ce sacrificii face Monica Anghel pentru silueta sa, după ce a slăbit 40 de kilograme

„Nu vreau să mai slăbesc, dar trebuie să mă mențin și să mă mențin trebuie să am un stil de viață sănătos. Trebuie să am grijă ce mănânc. Eu îmi continui fastingul meu, care este foarte sănătos. Eu mă simt extraordinar de bine cu postul intermitent și atunci de ce să renunț. În intervalul a șase ore am două sau trei mese, dar sunt și zile în care nu mănânc deloc și mă hidratez cu apă simplă și apă cu lămâie și mă simt foarte bine. Nu îți imagina că zilele astea sunt foarte multe”, a spus artista la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Monica Anghel: „Eu sunt la a doua tinerețe”

Artista susține că se simte minunat în pielea ei și nu pune la suflet răutatea oamenilor din jur. 

„Eu sunt la a doua tinerețe. Mă simt minunat. Sunt și foarte mulți oameni răutăcioși, frustrați, dar asta este problema lor, nu este problema mea. Sunt conștientă că există. Trebuie să fii nebun să crezi că te place toată lumea, trebuie să fii paranoic. Eu nu cred asta. Este, într-adevăr, foarte greu să te menții”.

În cadrul unui interviu recent, Monica Anghel  a dezvăluit că sunt zile în care nu mănâncă deloc, deși este conștientă de faptul că înfometarea nu este un lucru bun. 

„Mai nou, mănânc între orele 12.00 și 18.00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

Citește și: Cristina Cioran a ajuns la spital cu fiica sa. Cu ce probleme s-a confruntat micuța: „Nu ne-a fost ușor. A fost o perioadă grea”

Deea Maxer rupe tăcerea duppă ce a dat de înțeles că a fost înșelată de Robert Drilea: „Dacă am ceva de declarat, ies și declar!”

Nicoleta Nucă a vrut să se sinucidă din cauza depresiei de ADHD: „Sunt pe tratament medicamentos”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Diete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel