Ce face Cristina Joia când nu schimbă destine la Visuri la cheie? Detalii surprinzătoare despre viața ei de zi cu zi: „Cred că pur și simplu mă face fericită”
Înghețata este unul dintre deserturile adorate de toată lumea, de la mic, la mare. Este ideală de consumat în sezonul cald, însă se găsește în foarte multe frigidere și în restul anului. Partea cea mai bună este că o putem savura fără grijă, spune Mihaela Bilic, care dezvălui faptul că aceasta este extrem de prietenoasă cu silueta, dacă alegem sortimentul potrivit. Mai există, totuși, un truc, iar acela este de a consuma înghețata ușor topită.
„Înghețata când e puțin topită, cremoasă se poate savura la parametrii maximi, iar satisfacția este maximă. Când vreți ceva cu puține calorii, să nu afecteze silueta și să dea satisfacții maxime, încercați înghețata puțin topită, frișca, banana bine coaptă și tot ce mai găsiți cremos comestibil, e foarte important să fie cremos.”, a dezvăluit Mihaela Bilic, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.
Așadar, cel mai bun mod pentru a consuma înghețata este într-un bol, spune Mihaela Bilic, pentru că așa nu doar că se va topi mai repede, dar vei putea avea și tu control asupra porției pe care o deguști. Când vine vorba de sortimentul cel mai prietenos cu silueta, medicul nutriționist spune că cele simple sunt cele mai potrivite.
„Dacă nu ai pus înghețată în bol și o mănânci din cutie, ea începe să fie bună de la jumătate în jos, pentru că aproape s-a topit, creierul nostru caută această consistență. Ar fi bine să o punem în boluri și să o lăsăm să devină cremoasă.
Zahărul în combinație cu laptele se absoarbe cel mai lent, iar de aceea e desertul care crește glicemia cel mai puțin. Nu punem înghețata cu sos de ciocolată și multe toppinguri, vorbim de cea de vanilie, banală, care e un avantaj pentru siluetă.”, a continuat aceasta.
VEZI și: Mihaela Bilic nu bea apă: „Am spus mereu că nu îmi place”. Abia acum s-a aflat cu ce o înlocuiește
Astfel, dacă alegi un sortiment simplu, pe bază de vanilie, Mihaela Bilic spune că o porție va avea atâtea calorii precum are și un iartul cu fructe, adică destul de puține.
„Înghețata e pufoasă pentru că e umflată cu aer. Dacă o lăsați aici, o să vedeți că rămâne jumătate în bol. În procesul de fabricație se expandează cu aer, iar volumul se dublează. Înghețata are în jur de 100 calorii, până la 300, multe au cât un iaurt cu fructe, unde avem 10 g de zahăr la 100 de grame de produs. Înghețata în orice anotimp e prietena siluetei și vă recomand să o mâncați ușor topită.”, mai spune Mihaela Bilic.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Diete
Daniela Simulescu, astrolog DC...
Celebra nutriționistă Mihaela Bilic a analizat un mit...
Ruxandra Pleșea, medic...
O nutriționistă a arătat care...
Doctor Mihail a explicat,...