Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
INGREDIENTE:
250 g brânză cremoasă
1 măr golden
Îndulcitor lichid
Marmeladă de căpșuni
4 albușuri de ou
Căpșuni proaspeți
Frunze de mentă
MOD DE PREPARARE:
Se curăță mărul, se taie în cubulețe, și se amestecă cu brânza. Se amestecă toate, până se obține o compoziție omogenă. Batem albușurile spumă, după care le amestecăm cu mărul și brânza. Pentru a le amesteca bine vom folosi o lingură de lemn și vom amesteca cu grijă, încet toate ingredientele. În acest mod, crema nu-și va pierde aerul, și vom obține un mousse pufos.
Servirea desertului: într-un pahar de sticlă vom pune o bază de marmeladă de căpșuni. Peste marmeladă vom pune crema de brânză. Peste crema de brânză vom mai pune un nou strat de marmeladă de căpșuni și apoi ornăm cu căpșuni proaspeți și frunze de mentă.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: desert mousse de crema de branza si capsuni rețetă
Daniela Simulescu, astrolog DC...