Nea Marin, secretul unei forme de invidiat, la 64 de ani. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am luat hotărârea …”
Data publicării:
Nea Marin a dezvăluit cum se menține în formă, la 64 de ani, dar și de la ce regulă de bază nu se abte niciodată. 

Nea Marin, cunoscut de publicul larg din cadrul emisiunilor pe care le realizează pe Antena 1, se menține într-o formă fizică excelentă la vârsta de 64 de ani. Artistul are, în continuare, mari performanțe, când vine vorba de dans, având, de cele mai mult ori, mult mai multă energie decât au vedetele din cadrul emisiunii sale. 

Nea Marin, secretul unei forme de invidiat, la 64 de ani

Nea Marin are un stil de viață extrem de ordonat și echilibrat, de la care nu se abate niciodată. Celebrul coregraf spune că își începe ziua cu același mic dejun întotdeauna, după care urmează prânzul și cina, toate la aceleași ore fixe, bine stabilite deja, dar face și mult sport. Acesta merge la bazin, acolo unde înoată timp de 40 de minute. 

„Am un program foarte frumos pe care mi l-am făcut și îmi e drag de el. În primul rând, dimineața mă trezesc mănânc micul dejun, o roșie, un ardei, un castravete, o brânză, îmi iau nepoții și ii duc la școală. După care mă duc la bazin și înot 40 de minute, fac gimnastică în apă 40 de minute. După care vin acasă, mănânc un măr copt cu biscute.

După, îmi iau bicicleta și mă duc să mă plimb un pic prin parcul IOR, vin acasă, mănânc de prânz, mă odihnesc 40 de minute, o oră și îmi reiau activitatea de bunic. Dacă nu, îmi fac de lucru prin curte.”, a declarat Nea Mărin în exclusivitate pentru Antena Stars.

Nea Mărin a mărturisit că a renunța să mai mănânce carne de porc. 

„Referitor la mâncare, într-adevăr, la vârsta de 40 de ani, în urmă cu aproape 25 de ani am luat hotărârea să nu mai mănânc carne de porc.”, a mai spus acesta.

Nea Marin a ajuns la spital chiar înainte de a încheia filmările pentru noul sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”. Ce s-a întâmplat cu celebrul coregraf

Nea Marin a fost operat de apendicită

Nea Marin, în vârstă de 64 de ani, a trecut printr-o perioadă delicată, după ce a ajuns pe masa de operație. Liviu Vârciu le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, că celebrul coregraf a fost operat de apendicită. 

„Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă', a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Citește și: Un asistent medical german și-a ucis pacienții pentru a putea dormi în liniște. Bărbatul susține că aceștia erau gălăgioși

Mădălin Ionescu, premoniție despre seismul devastator din Turcia. Ce a visat prezentatorul TV cu puțin timp înainte de tragedie: „M-am trezit extrem de marcat de claritatea imaginilor”

Adriana Bahmuțeanu, despre umilințele aduse Andreei Tonciu şi Sânzianei Buruiană: „Suportă consecințele”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Diete
Tagurile articolului:   dietă  nea marinregula 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel