Ce a primit Mihai Bendeac, după ce a comandat de pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de cumpărături online: „Erau definiția sărăciei”
Ingrediente:
Pentru glazura negresei:
Cea mai rapidă rețetă de ostropel. Adreea Bănică te învață pas cu pas: „Mă veți pomeni”
Mod de preparare:
Modul de preparare este unul foarte simplu, astfel încât oricine poate face această rețetă, indiferent de experiența pe care o deține în bucătărie. Așadar, prima dată se amestecă într-un bol zahărul, împreună cu apa, până când acesta de dizolvă. După, se adaugă zahărul vanilat și sarea.
Toate aceste ingrediente se omogenizează bine, după care se adaugă cacaua, gemul, făina, dar și praful de copt. Toate ingredientele de amestecă bine, iar când compoziția este perfect omogenizată, se toarnă într-o tavă de copt, pe care am tapetat-o înainte cu hârtie. Aceasta se introduce apoi în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 180 de grade.
Cât timp prăjitura stă în cuptor, ne apucăm de prepararea glazurii. Așadar, amestecă zahărul, împreună cu cantitatea de cacao și apa și pune-le la foc mic, amestecând continuu. Trebuie să obții o cremă grosuță, așadar când aceasta se îngroașă, se adaugă uleiul. Se omogenizează bine, după care se adaugă și contitatea de rom, după care se oprește focul. Glazura de toarnă fierbinte peste prăjitură, după care se decorează cu nucă sau cu fulgi de cocos. Poftă bună!
Andreea Marin nu este doar una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara noastră, ci și o gospodină desăvârșită. Vedeta le-a dezvălui în urmă cu mai mult timp fanilor, propria rețetă de negresă.
Ingrediente:
„Se amestecă toate fără fulgii ce se pun la final, eu am pus și puțin gem fără zahăr, îmi place combinația ciocolată - căpșuni. Nu uitați sa puneți in tava de chec hârtie de copt. Se bagă la cuptor 30 min la 190 grade.
Din exces de zel, am ales cea mai amară ciocolată, m-am uitat eu pe spatele ciocolatei la conținut și am ales ceva... De neîndulcit, nici dacă puneam o sticlă întreagă de sirop de ștevie nu reușeam, a ieșit de-a dreptul amară! Am ratat.
Ciocolata potrivită era cea cu puțin îndulcitor de ștevie și un procent de cacao mai mic, o găsiți în supermarket sau online. În ultima poză, vedeți a doua ispravă: când am scos ciocolata fierbinte, cea bună, pe care am topit-o, am scăpat bolul, căci graba strică treaba. Și nu mai aveam rezervă, așa că... A treia încercare abia a fost cu noroc. Dar a meritat! Poftă mare!”, scris Andreea Marin, pe rețelele de socializare.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Retete
Tagurile articolului: Andreea Marin negresa reteta de post