Carmen Brumă, dezvăluiri despre relația cu Mircea Badea. Secretul unei relații de peste două decenii
INGREDIENTE:
150 g curmale ( de preferat să le hidratați câteva ore înainte)
70 g nuci românești
70 g nuci braziliene ( opțional)
40 g fistic decojit
100 g făină de cocos
1 lg semințe de chia
3 lg de cacao raw
1 lg ulei de cocos topit
1 lgt extract de vanilie
40 g goji
2,3 lg de apă filtrată
MOD DE PREPARARE: Începeți prin a procesa la un robot de bucătarie nucile. După ce ați procesat bine nucile, adaugați uleiul de cocos topit, făina de cocos, extractul de vanilie, semințele de chia și apa dacă este nevoie.
Într-o tavă de dimensiuni mai mici, tapetați cu puțină hârtie de copt și turnați compoziția și presați-o foarte bine!
Tineți la congelator până ce se întărește destul de bine, eu am ținut-o 30 de minute, după care am putut să o tai destul de ușor.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: crema de ciocolata fistic goji negresa raw vegan preparat rețetă