Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
INGREDIENTE:
1 piept pui cca 500 gr
150 gr noodles
400 gr amestec de legume
2 linguri sos soia dark
1 lingura zahăr brun
1 lingura sos picant
1/2 linguriță condiment 5 arome
1/2 linguriță Chilli Piper
1 linguriță ghimbir
1 linguriță praf usturoi
1 linguriță amidon
4-5 frunze ceapă verde
semințe de susan
MOD DE PREPARARE: Pieptul de pui îl tăiem cubulețe mici. Adăugăm o lingură de sos de soia dark și îl lăsăm la marinat 10-15 minute. Tragem puiul la wok, la foc iute, în puțin ulei. Adăugăm legumele congelate. Sotăm ușor. Adăugăm apă cât să le acopere. Adăugăm sosul picant, zahărul brun și o lingură sos soia dark. Adăugăm apoi condimentele: 5 arome, ghimbirul, chilli, usturoiul. Adăugăm o linguriță amidon și lăsăm pe foc aproximativ 5 minute. Fierbem apă într-un vas și când clocotește adăugăm tăițeii și îi lăsăm 1-2 minute. Scurgem apa și punem tăițeii în wok. Amestecăm și lăsăm jumătate de minut pe foc ca să se întrepătrundă aromele. Punem în boluri și adăugăm ceapă verde tăiată pe diagonală și câteva semințe de susan prăjite.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: carne legume noodles rețetă
Mi-Th Influencer, emisiunea...