Viorel Lis a ajuns la spital! Oana Lis a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului edil
Ingrediente:
1 cană soia boabe, 4 căni de apă, 1 linguriță condiment Vito, 2 linguri ulti, 1 ceapă mică tăiată mărunt li 3-4 căței de usturoi răzuiți
Preparare:
Se pune soia la înmuiat peste noapte. Apoi se fierb în 2 căni de apă. Când începe să fiarbă se ia de pe foc și se lasă acoperită timp de o oră. Se scurge soia și se pune în mixer cu restul de 2 căni de apă, ceapa și uleiul, mixându-se până se obține consisența unei creme. Se adaugă condimentul Vito și usturoiul.
Se pune compoziția în tigaie la foc moderat, amestecându-se continuu, până când se îngroașă. Se acoperă vasul și se mai ține pe foc mic încă 15-20 de minute, până când compoziția se mai usucă, având consistența omletei din ouă. Se poate adăuga ceapa verde tăiată mărut și pătrunjel verde. Ompleta este delicioasă servită cu salată de roșii.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mancare omleta din soia rețetă soia spectacola