Horoscop 25 noiembrie - 1 decembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va primi o veste neașteptată
Ingrediente:
1700 carne de berbec cu os, 200 g ceapă, 400 g roșii proaspete, 150 g ardei gras, 1 g piper, 1 g cimbru, 50 ml ulei, 1000 ml baiț și 20 g sare
Proces tehnologic:
Carnea de berbec se spală, se dezosează și se porționează în cuburi cu latura de 2-3 cm. Ceapa se taie sferturi, ardeiul gras se taie bucăți, iar roșiile se taie felii.
Modul de preparare:
Carnea, ceapa, roșiile și ardeii se așază alternativ pe frigăruia de pțet inoxidabil si se frig pe grătarul uns cu ulei. Se sărează și se condimentează cu piper și cimbru.
Servirea:
Preparatul se servește cald, cu diferite garnituri
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: frigarui dobrogene cu carne de berbec mancare meniu rețetă sănătate