„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ingrediente:
50 g unt
100 g zahăr
3 ouă
1/2 kg de brânză
sare
40 g făină
lapte
zahăr vanilat
coajă rasă de lămâie
stafide
Mod de preparare:
Într-o tavă de tartă unsă cu margarină sau unt, pui un strat de 1/2 cm de aluat de cozonac sau aluat fraged cu care îmbraci și pereții tăvii.
Deasupra torni umplutura făcută astfel: freci 50 g unt cu 100 g zahăr. Adaugi 3 ouă pe rând, 1/2 kg brânză, un praf de sare, apoi 40 g făină și puțin lapte. La urmă pui zahăr vanilat, coajă rasă de lămâie și stafidele alese și spălate.
Ungi cu ou atât aluatul, cât și brânză și dai forma la cuptor, la foc potrivit. O lași până se coace, apoi o scoți din formă după ce s-a răcit.
O poți orna și cu frișcă, dar nu e obligatoriu.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: brânză pasca retete de paste
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...