Oana Lis a publicat prima fotografie cu Viorel Lis din spital. Ce mesaj emoționant a scris soția fostului edil
Ingrediente:
200 gr paste
100 gr bacon
1 ceapă
2 căței de usturoi
200 ml passata
100 ml vin roșu sec
150 ml supă de pui
1/2 punga mix de ciuperci
1 fir cimbru
pătrunjel
1 lingură unt
sare, piper negru, chili
Mod de preparare:
Ciupercile se pun într-o tigaie și se lasă la decongelat la foc mediu. Se scurg de zeamă, iar lichidul îl păstrăm într-o cană.
Baconul se prăjește la foc mic, peste se adaugă ceapa tăiată mărunt. Adăugați și un cățel de usturoi.
Adăugați passata și sucul de la ciuperci. Condimentați cu piper, chili și cimbru. Lăsați la fiert timp de 10 minute.
Vinul trebuie pus într-o altă cratiță și dat în clocot.
Adăugați vinul fierbinte și supa de pui în sos si lăsați pe foc 15 minute.
Topiți untul și prăjiți ciupercile până se rumenesc. Adăugați un cățel de usturoi strivit si pătrunjelul tocat fin.
Puneți acest conținut peste sosul de roșii și lăsați pe foc încă un minut.
Fierbeți pastele în apă cu sare. Scurgeți-le și adăugați-le peste sosul fierbinte.
Masa este gata. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: bacon paste retete roșii
Mi-Th Influencer, emisiunea...
Iată ce-ți rezervă astrele...