Paula Chirilă, rețetă pentru un desert irezistibil: „Cea mai rapidă și gustoasă rețetă de negresă cu glazură de ciocolată, pufoasă, gustoasă și super fină”
Data publicării:
Paula Chirilă a dezvăluit cea mai rapidă și gustoasă rețetă de negresă cu glazură de ciocolată.

Pe lângă carieră și familie, Paula Chirilă își dedică timp și pentru a intra în bucătărie.Recent, vedeta a împărtășit cu fanii o rețetă delicioasă de negresă cu glazură de ciocolată. Prezentatoarea TV promite că va ieși foarte pufoasă, gustoasă și super fină. 

Paula Chirilă, rețetă pentru un desert irezistibil

„ Cea mai rapidă și gustoasă rețetă de negresă cu glazură de ciocolată, pufoasă, gustoasă și super fină .”, a spus Paula Chirilă pe Facebook.

Ingrediente pentru negresă:

2 căni de făină;

o jumătate de cană de ulei;

un ou;

o cană de zahăr

o cană de lapte;

2 linguri de cacao;

3 linguri de gem;

o linguriță de bicarbonat nestins;

esență de rom și puțin de vanilie;

un praf de sare.

Mod de preparare: 

Punem făina, uleiul, oul, zahărul și laptele într-un bol. Cu ajutorul unei linguri mai mari sau a unei spatule, amestecăm ingredientele.

„ Se amestecă cu grijă ca să nu se facă cocoloașe. În principiu, întâi se pun toate ingredientele solide și apoi cele lichide, treptat, ușor-ușor și se incorporează ca să nu se facă cocoloașe .”, a explicat Paula Chirilă.

După ce am amestecat bine, adăugăm și restul de ingrediente, adică gem, cacao, bicarbonat, esențe și sare. Amestecăm în continuare până când obținem o compoziție omogenă.

Ulterior, turnăm compoziția într-o tavă pe care am tapetat-o cu hârtie de copt.

„ Am luat hârtia de copt și am umezit-o puțin ca să devină la flexibilă. Acesta este secretul ca să o putem tapeta așa cum trebuie .”, a dezvăluit vedeta.

După ce am pus compoziția în tavă, aceasta va fi pusă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 35 de minute.

Ingrediente pentru glazură:

un pachet de unt;

2 linguri de lapte;

o ciocolată

Mod de preparare:  Punem toate ingredientele la foc mic și să amestecăm până când acestea devin o compoziție omogenă. Ulterior, după ce am scos prăjitura de la cuptor, punem uniform glazura pe toată suprafața sa. Opțional, se poate presăra și zahăr pudră pe deasupra, potrivit kfetele.ro

Paula Chirilă, copilărie cu neajunsuri și scandaluri în familie

Este o actriță de succes, admirată și iubită de public, însă viața Paulei Chirilă nu a fost deloc ușoară. Artista și-a reamintit un episod dramatic din perioada în care era la facultate și nu avea nici măcar ce să mănânce. 

„Am făcut și foamea când eram actriță debutantă. Aveam 600 de lei salariu, angajată la Oradea. Două săptămâni am mâncat slănină și niște usturoi, rămăsese o bucată de slănină în frigider, de la colega mea de garsonieră”, a povestit Paula Chirilă, la Antena Stars.


Mai mult, actrița a povestit că viața de la facultate era, de fapt, un scenariu mai plăcut decât cel din casa părintească. Acasă, mama ei se lupta cu sărăcia și cu ieșirile scandaloase ale soțului, devenit alcoolic. Paula mărturisește că a plecat la facultate pentru a scăpa de atmosfera din casă. 


„Mi-era rușine să o sun pe mama și să văd că nu are bani să-mi trimită. Știam că nu are. Tata era șomer (...), i-a plăcut cu băuturica și asta nu a adus foarte multă fericire în familie. El devenise destul de violent (...) Am dat la facultate, am terminat, am și lucrat noapte de noapte la spital. Ziua eram la facultate și după cursuri fugeam de gardă la spital. (...) Pentru mine era o evadare, ca să nu mă mai duc acasă, să nu-l mai aud. Nu puteai să stai în casa aia de cât de mult scandal era. Pentru mine a fost o evadare din viața mea. Eu am evadat dând la facultate”, a mărturisit actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului:   desert  negresa  paula chirila  rețetă 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel