Persoanele care nu trebuie sub nicio formă să consume alcool. Dr. Mihail, avertisment dur: „Absolut interzis. Următorul pas este ciroza”
Data publicării:
Dr. Mihail a explicat riscurile la care te expui, atunci când consumi alcool.

Alcoolul este extrem de periculos pentru organism, iar consumat în cantități mari, poate deveni chiar și nociv, atrag atenția specialiștii. Mai mult, el este cauza formării și cancerului într-un procent destul de ridicat, la nivel mondial, spune Dr. Mihail. Chiar dacă anumite persoane îl mai pot consuma ocazional, există o categorie de oameni care trebuie să-l exclud total din rutina zilnică. Explicația este simplă, spune specialistul. Acest lucru va duce în timp către o boală mult mai gravă, care nu mai are tratament.

„Alcoolul este unul dintre cei mai puternici cancerigeni din lumea asta, ajunge în orice celulă și o influențează negativ. 4% din cancerele de pe acest pământ sunt cauzate direct de alcool, ceea ce este un număr foarte mare. Alcoolul este cancerigen și îți distruge ficatul. Este toxic și dacă bei mult se duce direct în ficat și trebuie metabolizat doar de ficat. Nu este niciun alt țesut care să descompună acel alcool. Cu cât bei mai mult, cu atât ficatul va fi mai avariat, asta este extrem de grav pentru persoanele care au ficat gras. Acesta poate fi deja gras, bolnav, pentru că tu mănânci gras, mâncare procesată și el deja lucrează greu, astfel încât el nu are în niciun caz nevoie de alcool. Le este absolut interzis alcoolul acestor persoane, pentru că următorul pas este ciroza, iar singurul tratament disponibil mai este transplantul.”, a dezvăluit Dr. Mihail, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Produsul lactat care susține un somn calitativ și digestia. Îl poți prepara simplu, acasă. Dr. Mihail: „Nu există motiv pentru care nu l-ai consuma”

@doctor.mihail

Alcoolul este cancerigen. ????????‍⚕️

♬ original sound - doctor.mihail

Mâncarea procesată, risc de cancer

Nu doar alcoolul duce la riscul de cancer, ci și mâncarea procesată, spune Dr. Mihail. Pentru ca sănătatea noastră să fie una cât mai optimă și echilibrată, este nevoie să-i oferim organismului nostru toate „armele” de care are nevoie pentru a lupta împotriva factorilor externi. Dacă, în schimb, îi oferim corpului doar mâncare procesată și nici odihna sau mișcarea nu este la limitele normale, atunci organismul va deveni mai vulnerabil în fața diferitelor boli.

„Mâncarea procesată duce direct la cancer. Dacă ai peste 30 de ani, în momentul de față, ai multe microtumori, microcancere în corp, care circulă. Dacă ai peste 60 de ani, știința spune că ai multe astfel de microcancere care circulă în corp și care sunt ținute în frâu de sistemul tău imunitare. Acest sistem are nevoie de multe arme și muniție. Armele sunt date de sport, iar muniția e exact ceea ce mănânci. Microbiomul joacă un rol esențial pentru a crea această muniție, dar el trebuie să fie sănătos. El însă e distrus de mâncarea procesată, care duce la cancer.”, a dezvăluit Dr Mihail.

VEZI și: Adevărul despre cafeaua cu lapte. Care sunt persoanele ce nu ar trebui să o consume. Dr. Mihail: „Beneficiile sale vor scadea”

Cum poți avea un corp vigilent

Astfel, dacă renunți la aceste alimente considerate chiar nocive de anumiți specialiști și îi oferi corpului tău, în schimb, hrană sănătoasă, organismul va fi mereu vigilent și, implicit, sănătos, explică Dr. Mihail.

„Pentru a putea preveni acel cancer, sistemul tău imun trebuie să fie odihnit și trebuie să nu aibă ținte false care sunt reprezentate de toată mâncarea procesată, de prăjeli, de mâncare care stă pe raft doi ani de exces de zahăr. Dacă mănânci sănătos și îți faci un obicei în a mânca multe fructe, legume și extrem de puțină mâncare procesată, sistemul tău imun o să stea mereu vigilent, odihnit și gata să intervină pentru a ține în frâu acele microtumori care circulă în noi.”, a mai spus el.

VEZI și: Dr. Mihail, avertisment pentru părinți. Băutura celebră care le face rău copiilor: „E cazul să vă opriți”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: alcool  avertisment  cancer  dr mihail 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel