„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
INGREDIENTE:
3 căței usturoi
Ulei măsline
2 conserve roșii tocate
1 pahar vin roșu
2 linguri capere
1 mână măsline
8 fileuri de pește alb fără piele
MOD DE PREPARARE: Se prajeste usturoiul feliat in ulei cateva minute. Se adauga rosiile si paharul de vin, se fierbe la foc mic 20 minute. Se adauga capere si masline.
Se toarna sosul intr-o tava in care incape pestele, care se pune deasupra sosului si se da la cuptor la 160 grade pentru 20 minute până se pătrunde.
Se servește cu garnitură de orez cu lămâie.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...