Pește la cuptor, pe pat de legume și lămâie. Cea mai gustoasă rețetă
Data publicării:
Peștele la cuptor, pe pat de legume și lămâie este extrem de gustos și se prepară foarte rapid.

INGREDIENTE:

2 cepe verzi

1 lămâie

1 ardei gras roșu

1 dovlecel

1 morcov

2 roșii mari, nu foarte coapte

câteva fire de pătrunjel proaspăt

sare, piper, ardei iute, 1 cățel de usturoi, rozmarin proaspăt

2 linguri ulei de măsline

MOD DE PREPARARE: Peștele se curăță, inclusiv de cap și coadă, se spală și se sărează. Ceapa verde, lămâile și legumele se taie felii și se așează în tavă. Se pot folosi roșii cherry și se lasă întregi sau se taie jumătăți. Se presară condimentele și ardeiul iute, se stropește cu ulei de măsline și se bagă totul la cuptor.

POFTĂ BUNĂ!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: peste la cuptor  rețetă 






pixel