„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
INGREDIENTE:
2 cepe verzi
1 lămâie
1 ardei gras roșu
1 dovlecel
1 morcov
2 roșii mari, nu foarte coapte
câteva fire de pătrunjel proaspăt
sare, piper, ardei iute, 1 cățel de usturoi, rozmarin proaspăt
2 linguri ulei de măsline
MOD DE PREPARARE: Peștele se curăță, inclusiv de cap și coadă, se spală și se sărează. Ceapa verde, lămâile și legumele se taie felii și se așează în tavă. Se pot folosi roșii cherry și se lasă întregi sau se taie jumătăți. Se presară condimentele și ardeiul iute, se stropește cu ulei de măsline și se bagă totul la cuptor.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: peste la cuptor rețetă
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...