Carmen Brumă, dezvăluiri despre relația cu Mircea Badea. Secretul unei relații de peste două decenii
INGREDIENTE:
4 pești
4-5 roșii
4 căței de usturoi
ardei iute
5 frunze busuioc
1/2 legătură pătrunjel
sare
piper
MOD DE PREPARARE: Spală, eviscerează și curăță peștele de solzi cât mai bine. Presară-l cu puțină sare și piper, apoi așază-l pe grătarul încins, până se pătrunde.
Atenție, ține cont de ordinea în care pui preparatele pe grătar! Când jarul se mai domolește puțin, așază roșiile întregi pe grătar și lasă-le să se coacă bine.Cojește-le și zdrobește-le ușor cu furculița, apoi combină-le cu usturoiul tăiat feliuțe sau zdrobit, ardeiul iute tocat, pătrunjelul și busuiocul. Amestecă bine, pune peștele în sosul respectiv și lasă-l acoperit pentru 5-10 minute. Servește peștele în sos roșu cu usturoi alături de mămăliguță.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: gratar peste preparat rețetă