Planta care scade tensiunea. Lidia Fecioru: „E bun şi în cosmetică sau pentru cei care au probleme cu rinichii”
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt beneficiile neștiute ale dovleacului. 

Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3, un nou leac, foarte bun pentru persoanele care se confruntă cu o tensiune ridicată. Este vorba despre dovleac, care are numeroase beneficii pentru sănătate.  Bioenergoterapeutul recomandă și câteva modalități de preparare cât mai delicioase, care ajută însă și la asimilarea tuturor efectelor pozitive. 

„Este perioadă de toamnă, vine şi Halloween-ul, sărbătoarea dovlecilor, iar dovleacul este foarte bun pentru a ne trata. Se ştie că dovleacul conţine foarte multă vitamina C, în miez, dar şi în frunze.

Conţine vitamina B12, vitamina B3 şi vitamina PP. Vitamina E, betacarotenul despre care noi credem că este în morcov într-o cantitate mai mare este, de fapt, o cantitate mai mare în dovleac. În această perioadă, e bine să mâncăm cât se poate de mult dovleac. Se poate face copt, în plăcintă, în salată, de ce nu? Punem dovleac cu un pic de ţelină şi cu un măr şi maioneză, o splendoare de salată.

Dar trebuie să ţinem cont că putem consuma inclusiv uleiul de seminţe de dovleac care e foarte bun şi împotriva tensiunii arteriale, scade tensiunea.”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse. 

Lidia Fecioru, adevărul despre boala Lidiei Buble: „Are o temere interioară”. Cum scăpăm de fobii

 

 Dovleacul este foarte bun și în cosmetică

Mai mult, Lidia Fecioru a dezvăluit o modalitate inedită prin care putem folosi dovleacul drept tratament cosmetic. Se poate realiza o mască cu efecte uimitoare, în doar câteva minute.

„E bun şi în cosmetică. Amestecăm puţin dovleac cu miere, în mixer, şi facem o mască pentru faţă. Ni se va dezumfla faţa, e foarte bun.

Cei care au probleme cu rinichii ar fi bine să nu îl consume uleiul de dovleac. Cei care au ulcer stomacal, ulcer duodenal şi cei care au probleme cu pancreasul sau pietre la rinichi nu au voie să consume în exces.”, a mai dezvăluit Lidia Fecioru.

Ce organe sunt afectate, în funcție de iritațiile de pe față. Lidia Fecioru: „Înseamnă că avem probleme cu inima”

 

Ce părere are Lidia Fecioru despre operațiile estetice

În altă ediție a emisiunii Adevăruri ascunse, Lidia Fecioru a vorbit despre operațiile estetice, la care extrem de multe domnișoare și doamne apelează în ultima vreme. Acestea trebuie făcute, susține ea, însă în limita decenței. Trebuie doar să ajustăm micile imperfecțiuni apărute odată cu vârsta, și nu să ne schimbăm complet trăsăturile feței.

„Operaţiile le putem face pentru a ajusta, să reducem un defect. Cu cât îmbătrânim, cu atât ele par. 

Operaţiile estetice au fost mai mult pentru cei care sufereau cicatrici în război, acum dacă nu ai, nici nu exişti. Se fac operaţii estetice de la vârste din ce în ce mai mici.

Când văd o pereche de buze de raţă, bărbaţii se gândesc la partea erotică. Bărbaţii nu apreciază asta. Ei au cam început să aprecieze naturaleţea. A fost un boom la început, dar s-au mai liniştit femeile cu buze de raţe.

Genele nefiresc de mari. Eu am purtat ca să nu ma mai machiez, apoi am rămas fără gene. Un an a trebuit să aştept să crească. Le pui doar dacă te duci la o petrecere. Totuşi, să dai cu sapa şi să porţi gene, nu prea merge. 

Se purtau înainte tot felul de culori pe unghii. Am purtat şi eu. Zici că avem globurile din brad pe unghii. Sunt frumoase, dacă eşti mireasă, îţi faci. Dar nu poţi să stai la birou şi să ai aşa unghii. Merge o singură culoare şi o anumită lungime.

Bărbaţii preferă unghiile bej, roşii. Dar noi nu trebuie să ne luăm după ce îi place bărbatului.”, a spus aceasta.

Ceaiul de slăbit la care nu te așteptai. Lidia Fecioru: „Se folosesc doi căţei de usturoi”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: dovleac  leac  lidia fecioru  teensiune 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”




pixel