Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Dr. Anca Hâncu a spus că trebuie „să mâncăm proteine din năut, salata cu năut, din fasole, din ciuperci”. Nutriționistul a subliniat faptul că nu sfătuiește la consumul de cartofi pai. „E mare diferență cum aducem acele calorii.”, a adăugat dr. Anca Hâncu.
Cât despre „soluțiile moderne” precum chiftelele din soia, dr. Anca Hâncu a declarat că „sunt acceptate aceste soluții. Sunt variante corecte pentru cei care le preferă.”
„Mai există variante de brânză și iaurt din soia, mai există cânepa care se pune în salate. Proteine complexe! Când discutăm de aport de proteine, variantele acestea sunt foarte bune.”, a mai spus nutriționistul.
„Toate au calorii, dar avem nevoie și de calorii. Aportul caloric trebuie să fie echilibrat, să fie conform cu nevoile nostre energetice pe care le stabilim în funcție de sex, de activitate fizică, de metabolismul bazal al fiecărei persoane. Când mâncăm corect, corpul nostru se menține la aceeași greutate.”, a adăugat dr. Anca Hâncu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Diete
Tagurile articolului: aliment anca hancu cartofi craciun post
Daniela Simulescu, astrolog DC...
Celebra nutriționistă Mihaela Bilic a analizat un mit...
Ruxandra Pleșea, medic...
O nutriționistă a arătat care...
Doctor Mihail a explicat,...