„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
 Iată de ce ai nevoie pentru această rețetă gustoasă:
INGREDIENTE:
1 pachet de unt
70+100 g zahăr
200 g făină
3 ouă
gem/dulceață acrișoară
nucă măcinată
MOD DE PREPARARE: Freacă untul cu 70 g zahăr, adaugă făină și 3 gălbenușuri. Pune aluatul în tava unsă și tapetată cu făină, și dă-l la cuptor până ce se rumenește puțin deasupra. Pune un strat de gem peste blat, urmat de albușurile bătute spumă cu zahărul (100 g). Presară nuca măcinată deasupra și mai dă prăjitura puțin la cuptor.
POFTĂ BUNĂ!
  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
 
Autorul articolului: Romina Băluță 
Categorie: Retete 
Tagurile articolului: desert  prajitura arlechin  rețetă  

Consumul de apă, un gest atât...



Salata cu castraveți și somon,...