Lidia Buble a aflat că este înșelată chiar de la amanta iubitului ei. Cine era, de fapt, femeia cu care bărbatul trăia o viață dublă: „Am avut un mare șoc”
Ingrediente:
1/2 l lapte
250 g rahat
300 g biscuiți
4 linguri cacao
100 g miez de nucă
1 esență de rom
2 linguri de dulceață
Mod de preparare:
Laptele trebuie pus la fiert. Când acesta clocotește, trebuie adăugat rahatul tăiat mărunt și lăsat la foc mic o oră.
După ce au stat pe foc, strecori laptele și pasezi rahatul, cât să obții o pastă.
Într-un castron adaugi biscuiții sfărâmați, laptele fierbinte și adaugi pe rând: pasta de rahat, două linguri de cacao, nucile tăiate mărunt, esența de rom și dulceața.
Amesteci bine și pui compoziția într-o tavă de chec, unsă cu margarină și tapetată cu o folie de aluminiu sau plastic. O dai la frigider până a doua zi.
Răstorni prăjitura pe un platou, o pudrezi cu cacao și o tai felii.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: biscuiti desert nucă prajitura
Daniela Simulescu, astrolog DC...