Mirabela Dauer a rămas fără voce, după moartea tatălui ei: Am făcut o ruptură pe coardă
Mirabela Dauer a trăit o...
Ingrediente:
1/2 l lapte
250 g rahat
300 g biscuiți
4 linguri cacao
100 g miez de nucă
1 esență de rom
2 linguri de dulceață
Mod de preparare:
Laptele trebuie pus la fiert. Când acesta clocotește, trebuie adăugat rahatul tăiat mărunt și lăsat la foc mic o oră.
După ce au stat pe foc, strecori laptele și pasezi rahatul, cât să obții o pastă.
Într-un castron adaugi biscuiții sfărâmați, laptele fierbinte și adaugi pe rând: pasta de rahat, două linguri de cacao, nucile tăiate mărunt, esența de rom și dulceața.
Amesteci bine și pui compoziția într-o tavă de chec, unsă cu margarină și tapetată cu o folie de aluminiu sau plastic. O dai la frigider până a doua zi.
Răstorni prăjitura pe un platou, o pudrezi cu cacao și o tai felii.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Mirabela Dauer a trăit o...
Horoscop zilnic, joi, 26 mai 2022. Previziuni pentru...
Salata de castraveți cu smântână este foarte sănătoasă...
Rețeta de paste cu vodcă este una dintre cele mai...
Brioșele delicioase cu afine și nucă de cocos se...
Nicolai Tand a dezvăluit o rețetă delicioasă pe bază de...
Înghețata de cireșe este un adevărat deliciu pentru zilele călduroase de...