Lidia Buble a aflat că este înșelată chiar de la amanta iubitului ei. Cine era, de fapt, femeia cu care bărbatul trăia o viață dublă: „Am avut un mare șoc”
Ingrediente pentru prajitura cu fistic si nuca de cocos:
Crusta de nuca de cocos:
– O pungă de fulgi de nucă de cocos
– 80 de ml de unt topit / 5-6 lingurite
Crema:
– 2 pungi de budincă de fistic
– 450 de ml de lapte
– 225 de ml de frișcă
– 1 linguriță de esența de nucă de cocos
Mod de preparare:
• Pentru crusta de nuca de cocos – Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Puneți toți flugii de nucă de cocos pe o foaie de copt și lăsați-i în cuptor pentru 10-12 mintute, amestecându-i la fiecare 5 minute, până când nuca de cocos prinde o culoare aurie ( pastrați o parte din fulgii de cocos pentru a garnisi la final). Combinați nuca de cocos cu untul topit într-un bol. Amestecați, iar apoi puneți compoziția într-o tavă pentru tarte și presați-o. Puneți la frigider timp de o oră.
• Pentru cremă – Combinați laptele cu budinca de fistic. Amestecați până se îngroașă. Adăugați o parte din budincă în tava scoasă de la frigider peste crusta de nuca de cocos. Cu budinca rămasă, esența de nucă de cocos și frișcă amestecați-le într-un vas, iar apoi adăugați compoziția în tavă. Lăsați prăjitura la frigider timp de 3-4 ore. Când este gata de servire, garnisiți cu fulgii rămași de nucă de cocos și fistic.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Daniela Simulescu, astrolog DC...