Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
INGREDIENTE:
3 ouă
115 gr nuca
100 gr zahar
coaja rasa de la 1/2 lamaie
MOD DE PREPARARE: Se separa ouale. Nuca se macina cu 1 lingura de zahar.Se freaca galbenusurile cu restul de zahar pana aveti o crema galben-pal in care zaharul s-a topit aproape de tot (cca 3 minute). La final adaugati coaja rasa de lamaie.Se bat albusurile spuma tare care sta pe tel.Se adauga 1/4 din spuma peste crema de galbenusuri si se amesteca.Se adauga nuca macinata si se omogenizeaza.Se adauga restul de spuma, in 3 transe, amestecand usor cu un tel.Se pune compozitia intr-o tava de diametru 18 cm (cu hartie de copt pe fund si unsa bine cu ulei pa margini). Se coace la 175C (sau 155C cu ventilator) timp de 40 minute.Se raceste prajitura si se pudreaza cu zahar pudra (pe care-l puteti amesteca cu putina cacao daca doriti).
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: desert prajitura cu nuca rețetă
Daniela Simulescu, astrolog DC...