„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
 Ingrediente:
Pentru blat, ai nevoie de:
300 g de zahăr 
2 căni cu apă
2 lungurițe bicarbonat nestins
1 cană cu ulei
2 linguri de cacao
esență de rom
făină cât curpinde
nucă de cocos
Pentru glazură ai nevoie de:
5 linguri zahăr
5 linguri cacao
5 linguri apă
1 cub de margarină
Mod de preparare:
Pui zahărul pe foc până se caramelizează, îl stingi cu apă și îl lași până se dizolvă tot. După ce se răcește, adaugi uleiul, bicarbonatul, cacao, esența de rom și făina. 
Faci un aluat de consistența checului, tapetezi tava mare cu ulei și făină și torni compoziția apoi o dai la cuptor. După ce se răcește, torni glazura și presari nuca de cocos.
Cum procedezi la glazură:
Fierbi ingredientele pentru glazură până se leagă. Mai puțin margarina pe care o adaugi la sfârșit. Torni glazura caldă peste prăjitură. O tai când este rece. 
Poftă bună! 
  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
 
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu 
Categorie: Retete 
Tagurile articolului: postul pastelui  prajitura  prajitura de post  prajitura de post cu glazura  

Consumul de apă, un gest atât...



Salata cu castraveți și somon,...