Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva
Data publicării:
Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente.

„A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi lactate fermentate și să pui murături.

Cartea Super intestinul a doctorului William Davis este interesantă și merită citită. Nu uita că în intestinul tău se află al doilea creier, iar provocările vieții sunt receptate cel mai acut tot la nivel intestinal.

Tot de la intestin pleacă și bolile, iar bolile sunt astăzi cauzate de o rupere tot mai accentuată de natură.

Ceea ce noi facem prin tradiție – nu cred că sunt multe familii care nu-și pun legume la murat – occidentul redescoperă științific și practic de le specialiști.

Merită citită cartea. Este ușor de parcurs. Conținutul are aplicabilitate practică. Înțelegi ceea ce se întâmplă cu tine și ce înseamnă colon iritabil, diagnostic pe care medicii îl pun din ce în ce mai des”, a zis Paul Iulius Negoiță.

 

În această carte, Dr. Davis explorează legătura dintre sănătatea intestinului și starea generală de sănătate, oferind informații detaliate despre modul în care microbiomul intestinal influențează diverse aspecte ale sănătății noastre, inclusiv greutatea corporală, imunitatea și starea de bine mentală.

 

Dr. Davis explică rolul crucial al bacteriilor intestinale în menținerea sănătății și în prevenirea bolilor cronice. El subliniază că un microbiom dezechilibrat poate duce la probleme de sănătate precum obezitatea, diabetul de tip 2 și bolile autoimune.

 

Cartea oferă strategii pentru refacerea și menținerea unui microbiom sănătos. Aceasta include recomandări dietetice, suplimente probiotice și prebiotice, precum și alte schimbări în stilul de viață care pot îmbunătăți diversitatea bacteriană benefică din intestin.

 

Dr. Davis discută despre beneficiile alimentelor fermentate, cum ar fi iaurtul, chefirul și legumele murate, care pot ajuta la popularea intestinului cu bacterii benefice.

 

Cartea explorează conexiunea dintre sănătatea intestinului și starea mentală, evidențiind că un intestin sănătos poate îmbunătăți starea de spirit și poate reduce riscul de depresie și anxietate.

"Super Intestinul" include exemple de planuri de alimentație, rețete și programe detaliate pe care cititorii le pot urma pentru a-și îmbunătăți sănătatea intestinului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă




pixel