Jador, despre discriminare și prejudecăți. Artistul și-a deschis sufletul: „Acest gen muzical nu le place culților”
Se apropie Paștele, iar gospodinele aleg cele mai frumoase culori pentru a vopsi ouăle, dar și rețete cu care să-i suprindă pe cei dragi. Sfecla roșie este ideală pentru a vopsi ouăle în mod natural, iar dacă sunt lăsate mai mult timp, vopseaua poate atinge albușul de ou, care poate fi consumat fără probleme.
Elwira Petre, soția celebrului dansator Mihai Petre, a împărtășit pe rețelele sociale o rețetă delicioasă de ouă vopsite în sfeclă roșie, pe pat de legume.
- Ouă
- Suc de sfeclă
- Brânză de vaci
- Smântână
- Ceapă verde
- Salată verde
- Ardei gras
- Castravete
- Ridichii
- Sare
- Piper
- Curcurma
Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir, rețetă delicioasă de pască cu brânză dulce fără aluat: „Pentru cei ce nu au apucat să o testeze”. Cum se menține în formă de sărbători
Modul de preparare foarte simplu. Pentru a pregăti această rețetă delicioasă începeți prin fierberea ouălor și înmuierea lor în suc de sfeclă. Ouăle fierte, fără coajă, se țin timp de aproximativ 12 ore în frigider pentru a obține o nuanță frumoasă de roșu. După ce le scoateți de la frigider, tăiați-le în jumătate și scoateți gălbenușurile, apoi amestecați-le cu brânza de vaci, smântâna, curcuma și ceapa verde.
Umpleți jumătățile de ou cu acest amestec. Pregătiți apoi patul colorat de legume. Pe o farfurie mare puneți salata verde, ardeiul gras, castravetele și ridichiile. Așezați ouăle umplute pe patul de legume și decorați cu sos vinaigrette și floricele pentru un aspect festiv. Astfel, veți avea parte de un preparat atrăgător și delicios, perfect pentru masa de Paște alături de cei dragi.
„Vă las aici o rețetă de ouă super colorate pentru masa de Paște. Ouăle fierte le punem într-un borcan și turnăm pestele ele suc de sfeclă. Apoi lăsăm în frigider timp de 12 ore. Le tăiem în jumătate și apoi scoatem gălbenușul din ele. Gălbenușurile se pun separat într-un bol. Adăugăm brânză de vaci, smântână, curcuma ca să fie și mai galben, sare piper, ceapă verde și amestecăm totul bine. Cu cantitatea asta umplem albușurile.
Apoi pregătim o farfurie mare și o decorăm cu legume. Eu am pus salată, ardei, castravete și ridichii. Jucați-vă, folosiți ce legume vă plac. Punem sos vinaigrette și decorăm totul cu floricele, ca să fie și mai colorat”, a spus Elwira, soția lui Mihai Petre, pe pagina sa de Instagram.
Vezi această postare pe Instagram
Te-ar putea interesa și: Drob de pui, o delicatesă care nu trebuie să-ți lipsească de pe masa de Paște. Rețeta delicioasă a lui chef Sorin Bontea
- 60 ml ulei de măsline
- 40 ml oțet de vin
- 1 linguriță muștar
- 1 linguriță miere
- Frunze de busuioc
- Sare
Totul se blenduiește bine.
Te-ar putea interesa și: Sorin Bontea, rețetă de pască fără aluat: „Nu e complicat și e foarte rapidă”. Secretele pentru cel mai bun desert de pe masa de Paște
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Retete
Daniela Simulescu, astrolog DC...
Daniela Simulescu a dezvăluit...