Prezentator TV, diagnosticat cu cancer în stadiul 2, în direct: Mi-a atras atenția că avea un nodul pe gât
Prezentatorul TV a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 2. Acesta a primit un altfel de feed-back de la telespectatori, un ”moment de iluminare” care i-a salvat viața.

Prezentatorul unei emisiuni TV, Tarek El Moussa, a fost salvat de către o telespectatoare în urma unui maraton al respectivei emisiuni. Aceasta, o asistentă medicală, a observat un nodul la gâtul lui El Moussa și a contactat producătorii emisiunii pentru a-i sugera un control medical.

”Am observat că, în anumite unghiuri, în anumite momente, mi-a atras atenția că Tarek avea un nodul pe gât și m-am gândit că trebuia să i se aducă la cunoștintă”, a declarat Ryan Reade pentru Today, în urmă cu 7 ani. Și așa a și fost, de altfel, El Moussa a ținut să îi mulțumească asistentei, care i-a oferit un alt fel de feed-back decât se aștepta, însă această notificare a fost ca un ”moment de iluminare”, în contextul în care prezentatorul considera acel nodul doar o masă grasă.

Rezultatele biopsiei au arătat că nodulul și tusea de fumător, înrăit, erau simptomele ale cancerului tiroidian în stadiul 2.

”Lucrul interesant despre cancerul tiroidian este că cel mai adesea apare doar ca o umflătură la gât. De multe ori, analizele de sânge vor fi normale, pacientul se va simți bine. Persoana obișnuită, în momentul în care ajungem la ea, probabil avea cancerul de câțiva ani”, a declarat dr. Michael Yeh, chirurg și profesor la UCLA.

 

”Am luat decizia de ani încetini, de a nu ne opri. Vom lupta să trecem prin acest cancer, pentru că în momentul în care încetinești este momentul în care devine înfricoșător și începi să devii deprimat”, afirma Tarek El Moussa, după diagnosticare, în 2013. Din anul următor, acesta se află în remisie, adică semnele și simptomele bolii au scăzut sau au dispărut.

Citește continuarea pe DC MEDICAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 24 sep 2022, 14:02

Foto Freepik

Horoscop CHINEZESC 2023. Anul Iepurelui de Apă. Previziuni pentru toate zodiile

Mihaela Bilic, foto Arhiva Personală

Ce mănâncă Mihaela Bilic de Crăciun. Trucurile celebrului nutriționist: „Răsfățul suprem este salata de boeuf, de care nu mă pot sătura”

Sfantul Andrei, foto creștinortodox.ro

Sfântul Andrei. Tradiții și obiceiuri. Ce trebuie să faci pe 30 noiembrie 2022

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

„Minte că are un copil cu Smiley”. Acuzațiile șocante primite de Gina Pistol. Cum a reacționat prezentatoarea

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Ceaiul care te ajută să nu mai mergi des la toaletă. Lidia Fecioru: "Rezultatele se văd după două luni"

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Florin Piersic Jr./ Florin Piersic. Foto Instagram

Florin Piersic și fiul său nu mai „comunică”. Gestul care a dus la ruptura dintre cei doi: „El a venit și a făcut cumva bășcălie. M-a șocat gestul”

Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV

Horoscop DECEMBRIE 2022. Cristina Demetrescu: „Este momentul adevărului”. Zodiile norocoase ale lunii

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra, avertisment pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”

Dan Negru și Fuego, Kanal D

Dan Negru, motivul pentru care Fuego îl sună mereu. Prezentatorul TV l-a dat de gol: „N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”

Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan a îmbrăcat rochia de mireasă: „Sunt o mireasă frumoasă. Mie îmi place să iubesc”