Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va trece prin schimbări semnificative
Într-o postare pe rețelele sociale, Mihaela Bilic a evidențiat beneficiile consumului de brânză de vaci. Medicul nutriționist spune că acest produs lactat este bogat în proteine și calciu, două elemente esențiale în procesul de slăbire.
Mihaela Bilic susține că brânza de vaci a fost de multe ori recomandată în regimurile alimentare pentru recuperarea în urma bolilor grave, datorită capacității sale de a fi ușor digerată și de a contribui la refacerea organismului. Medicul nutriționist a precizat că cercetătorii englezi au demonstrat că folosirea produselor lactate cu conținut ridicat de zer, precum brânza proaspătă, crește eficiența curelor de slăbire cu până la 30%.
„Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. “Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit.
Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (iaurt, lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire”, a scris Mihaela Bilic pe rețelele sociale.
Sursă foto: Freepik/freepik
Te-ar putea interesa și: Produsul lactat recomandat de nutriționiști care te ajută să slăbești, să îți întărești mușchii și este bogat în vitamine
Un studiu realizat pe două grupuri de persoane cu dietă identică în ceea ce privește numărul de calorii a arătat o pierdere în greutate mai mare în rândul celor care consumau produse lactate, datorită conținutului de calciu și proteine din lapte. Astfel, Mihaela Bilic recomandă consumul de brânză proaspătă cu bastonașe de legume, fără limită de cantitate, pentru cei care vor să slăbească.
„Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii, a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte.
Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume- fără limită de cantitate- indiferent ce conținut de grăsime are sau care e brandul de la care provine”, a mai precizat Mihaela Bilic pe rețelele sociale.
Te-ar putea interesa și: Băuturile pe care oamenii le beau zilnic pentru că „sunt sănătoase” se dovedesc a fi bombe alimentare. Mihaela Bilic: „Până aici totul e bine”
Te-ar putea interesa și: La ce trebuie să ne uităm atunci când cumpărăm pate de ficat. Mihaela Bilic, anchetă pe etichetă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Diete
Celebra nutriționistă Mihaela Bilic a analizat un mit...
Ruxandra Pleșea, medic...
O nutriționistă a arătat care...
Doctor Mihail a explicat,...