Prof. dr. Vlad Ciurea, sfaturi importante pentru români. Ce trebuie să faci zilnic pentru a-ți menține mintea și trupul sănătoase
Data publicării:
Prof. dr. Vlad Ciurea a dezvăluit ce trebuie să facem zilnic, pentru a ne păstra mintea și trupul sănătoase.

Celebrul neurochirurg și profesor universitar, doctor Vlad Ciurea, a dezvăluit o serie importantă de sfaturi pentru români. Mai exact, celebrul medic a dezvăluit ce trebuie să facem zilnic, pentru ne păstra mintea și trupul sănătoase.

Prof. dr. Vlad Ciurea, sfaturi importante pentru români

Medicul Vlad Ciurea a dezvăluit care este rutina sa de dimineață, care îl ajută să se mențină mereu sănătos. Medicul susține că se trezește cât mai devreme, deschide larg geamurile, face o rugăciune, bea două pahare de apă alcalină, la temperatura camerei, după care ia micul dejun, dar nu pe grabă. Ulterior, acesta bea o cafea mai slabă sau un cappucino și își repetă cu voce tare ce are de făcut în ziua respectivă. 

„E foarte simplu. Trezitul trebuie să fie cât mai de dimineață, odată cu cântatul cocoșului, trag de mine, am pus tv să cânte, am deschis geamul, am făcut o rugăciune. Am meditat! Meditezi cu tine, gândești pozitiv, o ușoară înviorare … beau două pahare la temperatura camerei, apă alcalină, mi-am ales toaleta, am coborât la mic dejun pe care mi l-am ales și am stat și am mâncat fără să mă grăbesc. Și am mâncat ușor, am băut cafea mai slabă, cappucino, nu pe fugă, am realizat geanta și mi-am repetat, scris, ce am de făcut cu voce tare ca să se imprime în memorie. Și așa mai departe”, a declarat Vlad Ciurea la un post de televiziune.

Medicul Vlad Ciurea: „Toate capacitățile intră în funcțiune, ești obligat să fii hotărât”

„Întreg creierul se motivează, se știe că trebuie să intre în această arenă, în care trebuie să performeze. Toate capacitățile intră în funcțiune, ești obligat să fii hotărât. Prezentarea la un examen… să nu fii obosit, să fii stăpân pe cunoștințele tale. Trebuie să ne pregătim, te uiți la profesor arătând hotărâre, decizie, arătând că știi chiar dacă nu știi, dacă ai puțina hipnoză poți induce întrebările care îți convin ție să îl convingi să spună ceea ce vrei tu. În niciun caz nu trebuie să tremuri, trebuie să fii foarte sigur pe tine și să fii convins că ceea ce spui este perfect. Nu există un adevăr absolut, ca și vremea, așa e și în medicină. Tu când te prezinți trebuie să fie totul clar, definit și spus cu acuratețe. chirurgie sovietică”, a mai spus reputatul medic.

„Depresia vine când ai foarte multe lucruri de dus, minore, care se exagerează”

„Bunicii nu aveau depresie. Credeți că cei care merg în Veneția sau Dubai ei au depresie? Sunt relaxați. Depresia vine când ai foarte multe lucruri de dus, minore, care se exagerează. Adevărul e la mijloc. Important e să ne facem partea de activitate fără să interferezi cu celălalt. De ce să ne claxonăm? De ce trebuie pe fugă, forțăm creierul să facă mai multe decât poate, exact cum storci o lămâie, hai să stoarcem creierul, nu se poate dacă îi dai 10 comenzi”, a conchis Vlad Ciurea.

Citește și : Alimentul de post care ne poate distruge sănătatea. Prof. dr. Vlad Ciurea nu se atinge de el: ”Cred că de 10 ani nu am mâncat! Nu favorizează nicicum activitatea cerebrală”

Care este cantitatea de apă pe care trebuie să o consumăm zilnic. Prof. dr Vlad Ciurea: ”Așa apar cele mai groaznice boli!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO




pixel