Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
INGREDIENTE:
500 gr piept de pui feliat
200 gr roșii cherry tăiate în jumătăți
100 gr brânză feta fărămițată
1/2 legătură mentă
50 gr măsline
ulei de măsline
sare și piper după gust
MOD DE PREPARARE:
Condimentează puiul cu sare și piper, apoi pune pe grătar. Până e gata, combină într-un bol roșiile, măslinele, brânza feta și menta. Stropește cu ulei și condimentează cu sare și piper. Când puiul este gata, amestecă-l în salată.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: pui la gratar rețetă
Daniela Simulescu, astrolog DC...