Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Ingrediente:
2 tortilla
100 gr. brânză
2 ardei grași
2 bucăți ceapă verde
8 roșii cherry
boabe de porumb
ardei iute chili
sare
piper
Mod de preparare:
Cașcavalul se rade pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se spală și se curăță legumele. Ceapa trebuie curățată și tăiată, inclusiv fruzele verzi. Se spală roșiile și se feliază.
O tigaie trebuie unsă cu puțin ulei și se încălzește pe foc. Se pune tortilla la încălzit timp de câteva secunde. În interiorul tortillei se va forma o pungă de aer.
Când apar aceste pungi cu aer în tortilla, se presară jumătate din cantitatea de brânză pe toată suprafața aluatului. Peste, se pun restul ingredientelor. Se acoperă cu un capac și se reduce flacăra. Se lasă pe foc circa un minut, până când se topește brânza. Când quesadilla este gata, aceasta trebuie împăturită în două.
Poftă bună!
Vă recomandăm și: Rețetă dietetică de plăcintă cu spanac și brânză, de la Cori Grămescu
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mexicana quesadilla rețetă
Daniela Simulescu, astrolog DC...