Lidia Buble a aflat că este înșelată chiar de la amanta iubitului ei. Cine era, de fapt, femeia cu care bărbatul trăia o viață dublă: „Am avut un mare șoc”
Supa preparată în stil polonez este ideală pentru serile ploioase. Zâmbiți, dați drumul la muzică și începeți să gătiți.
Ingrediente:
1300 carne de găină fără cap și picioare, 300 g morcovi, 150 g păstrânac și rădăcină de părtrunjel, 100 g rădăcină de țelină, 150 g ceapă, 10 ml ulei, 150 g făină, 3 ouă, 50 g pătrujel verde și 40 g sare.
Proces tehnologic
Găina se curăță și se spală. Morcovii, țelina, rădăcina de pătrunjel, păstârnacul și ceapa se curăță, se spală și se crestează. Pătrunjelul verde se toacă mărunt. Se separă albușurile de gpșbenușuri.
Modul de preparare
Carnea se fierbe în circa 4,5 l de apă cu sare și se spumează. Se adaugă morcovii, rădăcina de pătrunjel, păstrânacul, șelina, ceapa și piperul boabe. Dup fierbere, carnea și legumele se scot în alt vas, și se folosesc la pregătirea altor preparate (rasol, pilaf, salte), iar supa se strecoară. Făina se amestecă cu ou, sare, ulei și se obține o compoziție uniformă, care se toarnă în supă, când aceasta fierbe, cu ajutorul unui cornet de hârtie pergament. Se mai fierbe 10 minute.
Servirea
Supa se servește. cu pătrunjel verde desupra.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mancare rețetă supă poloneză din carne de găină
Daniela Simulescu, astrolog DC...