Lidia Buble a aflat că este înșelată chiar de la amanta iubitului ei. Cine era, de fapt, femeia cu care bărbatul trăia o viață dublă: „Am avut un mare șoc”
Iată de ce ai nevoie pentru acest desert absolut delicios:
Ingrediente:
-280 de grame de biscuiți digestivi
-5 linguri de unt, la temperatura camerei
-400 de grame Nutella, la temperatura camerei
-100 de grame de alune de pădure, prăjite și tocate
-450 de grame de cremă de brânză, la temperatura camerei
-65 de grame de zahăr pudră (cernut)
Mod de preparare: Biscuții se zdorbesc cu ajutorul unui robot de bucătărie, și se pun într-un bol. Se adaugă peste ei untul și o lingură de Nutella, și se amestecă până când începe să se formeze o masă compactă. Se adaugă 3 linguri de alune de pădure și se se amestecă în continuare. Se așează amestecul într-o tavă rotundă cu diametrul de aproximativ 23 cm și se presează pentru a forma o bază, fie cu ajutorul mâinilor, fie cu ajutorul unei linguri. Se pune tava la frigider pentru 30 de minute. Crema de brânză se bate cu zahărul pudră până la omogenizare, iar apoi se adaugă restul de Nutella și se amestecă în continuare. Se scoate tava din frigider și se întinde amestecul de cremă de brânză și Nutella peste bază. Restul alunelor tocate se presară pe deasupra și se pune tava la frigider pentru cel puțin 4 ore.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cheescake desert nutella rețetă
Daniela Simulescu, astrolog DC...