Teo Trandafir, adevărul despre adopția Maiei: „Nu am reușit să o iubesc din prima”. Cele mai mari temeri pe care le-a avut în perioada aceea
Iată de ce ai nevoie pentru prepararea papanașilor pufoși:
Ingrediente:
- 500 g brânză dulce
- 2 ouă
- 100 g zahăr
- un vârf de linguriță de sare
- un sfert de linguriță bicarbonat de sodiu
- 200 g făină
- dulceață după preferințe
- smântănă
Mod de preparare:
Se amestecă brânza cu ouăle, bicarbonatul de sodiu, sarea și zahărul, apoi se adaugă ușor făina. Se frământă până când aluatul se amestecă bine și devine uniform. Se împarte compoziția în părți egale, în funcție de cât de mari doriți să iasă papanașii. Se modelează niște bile pe care le găuriți la mijloc, apoi biluțe mai mici, pe care le punem deasupra. Papanașii se prăjesc la foc mic pentru aproximativ 2-3 minute, pe fiecare parte. Se servesc cu dulceață, la alegere, și smântână.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: acasă papanași rețetă tradițional
Iată previziunile astrale...
Jonice Webb, expert în...
Universitatea Craiova o înfruntă...